Online Screen Recorder

To LG V30 αναβαθμίζεται με Android Oreo και AI λειτουργίες στην κάμερα

0
Η Κορέα έδωσε τη σκυτάλη για να ξεκινήσει η αναβάθμιση του LG V30 σε Android 8.0 Oreo και στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, το roll out έχει ξεκινήσει ήδη στην γείτονα χώρα Ιταλία, ενώ σύμφωνα με σχόλια των χρηστών και στις Ολλανδία, Τσεχία, Ισπανία, Πολωνία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και πολύ πιθανό και αλλού.

Το ευχάριστο είναι ότι αναβαθμίζονται τόσο οι ξεκλείδωτες μονάδες όσο και τα LG V30 των παρόχων. Το ακόμη πιο ευχάριστο είναι ότι μαζί με τη αναβάθμιση στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google, με ό,τι καλό αυτό συνεπάγεται, οι κάτοχοι των συσκευών θα λάβουν μαζί το πακέτο των ΑΙ λειτουργιών που παρουσίασε η κορεάτικη εταιρεία μαζί με το LG V30S ThinkQ στη Βαρκελώνη στα πλαίσια του MWC 2018 τον περασμένο Φεβρουάριο.

Έτσι λοιπόν με την προσθήκη του λογισμικού ThinQ το V30 αναβαθμίζεται προσφέροντας στο χρήστη μία ευρεία γκάμα «έξυπνων» εφαρμογών στη λειτουργία της κάμερας με καλύτερα αποτελέσματα στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και με την πρόβλεψη του εκάστοτε πλάνου.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη λήψη φωτογραφιών το σύστημα μπορεί πλέον να αντιληφθεί τι ακριβώς προσπαθεί να απαθανατίσει ο χρήστης (πορτρέτα, ζώα, πόλεις, φυτά, ηλιοβασιλέματα/ανατολές, φαγητά και τοπία), ενώ μέσω του νέου Bright Mode οι κάτοχοι του κινητού θα μπορούν να καταγράψουν τις αγαπημένες τους στιγμές ακόμα και υπό συνθήκες αρκετά χαμηλού φωτισμού.



Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !