Online Screen Recorder

Νέο smartwatch Casio Pro Trek με Wear OS, GPS και ανθεκτική κατασκευή

0
Η Casio παρουσίασε το νέο smartwatch Casio Pro Trek WSD-F20A με λειτουργικό Wear OS της Google, ενσωματωμένο GPS και πιστοποίηση στρατιωτικών προδιαγραφών MS-810G που υπογράφει την ανθεκτικότητα του ρολογιού απέναντι σε σκληρά τεστ αντοχής για χρήστες που αγαπούν τη δράση και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Το νέο μοντέλο της Casio έρχεται σε διακριτικό μπλε χρώμα και ενσωματώνει GPS δέκτη χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης για πλοήγηση μέσω των πλήρως έγχρωμων χαρτών ακόμη και σε off-line διαδρομές.

Το smartwatch προσφέρεται επίσης για πολλών ειδών δραστηριότητες, εσωτερικής και εξωτερικής φύσεως, εφόσον μπορεί να χρησιμοποιεί ως activity tracker. Επιπρόσθετα, είναι εξοπλισμένο με ψηφιακή πυξίδα, υψόμετρο και βαρόμετρο, ενώ είναι αδιάβροχο με αντοχή στο νερό σε βάθος 50 μέτρων.





Το Casio Pro Trek έρχεται με Dual Layer LCD οθόνη και μικρόφωνο για υποστήριξη φωνητικών εντολών, καθώς επίσης και πλήθος προ-εγκατεστημένων εφαρμογών για εξωτερικές και αθλητικές δραστηριότητες, όπως τις ViewRanger, Hole19, Fishbrain και άλλες από τη λίστα των “Featured Apps” που διατίθενται για download.

The Casio Pro Trek WSD-F20A Smart Outdoor Watch κοστίζει $399 και θα είναι διαθέσιμο από την 1η Μαΐου στο ShopCasio.com και σε επιλεγμένα καταστήματα.













Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !