Online Screen Recorder

Η Sega παρουσίασε το Mega Drive Mini για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Mega Drive

0
Μετά τη Nintendo και τα NES/SNES Classic Mini, σειρά παίρνει η Sega η οποία συμμετέχοντας στη μόδα των retro παιχνιδομηχανών, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Mega Drive Mini, τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού Sega Mega Drive και είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του Sega Dreamcast στην Ιαπωνία, της τελευταίας προσπάθειας της εταιρείας στον τομέα του hardware.

Η Sega καταφέρνει, έστω και με αυτόν τον τρόπο, να μπει ξανά στην παραγωγή hardware μετά από το αδικημένο Sega Dreamcast το οποίο πλήρωσε συσσωρευμένα όλα τα λάθη που έκανε η πάλαι ποτέ κρατεά δύναμη των video games. Το Mega Drive Mini θα διαθέτει προεγκατεστημένα video games της αγαπημένης παιχνιδομηχανής, φέρνοντας μνήμες του παρελθόντος με video games μιας άλλης εποχής.

Η ανακοίνωση της μινιατούρας του 16-bit Mega Drive έγινε σε ένα μικρό event στην Ιαπωνία και η κατασκευή της θα είναι στα σχεδιαστικά πρότυπα των NES/SNES Classic Mini, ενώ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 στην Ιαπωνία, για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του Sega Mega Drive. Δυστυχώς δεν ανακοινώθηκε κάτι σχετικά με τα παιχνίδια που θα διαθέτει ενσωματωμένα, με τα χειριστήρια της παιχνιδομηχανής, με την τιμή και με τη διαθεσιμότητα εκτός Ιαπωνίας.







Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !