Online Screen Recorder

Η MSI παρουσιάζει τα νέα gaming laptop της

0
Η νέα γκάμα των gaming laptop της MSI φιλοδοξούν στο να αλλάξουν κυρίαρχες αντιλήψεις για τον κόσμο του gaming εν κινήσει.

Η MSI με τη νέα της γκάμα gaming προϊόντων δε στοχεύει μόνο στην απόδοση, καθώς προσπαθεί να προσφέρει τα κατάλληλα μοντέλα ακόμα και σε εκείνους τους παίκτες που θέλουν να δώσουν έμφαση στο κομμάτι του σχεδιασμού. Τα νέα μοντέλα είναι τα GT75 Titan, το οποίο είναι και το πιο ισχυρό, ενώ τις εντυπώσεις κλέβουν και τα GE63 και GE73 με το σχεδιασμό του πληκτρολογίου τους. To MSI GS65 Stealth Thin είναι το μοντέλο εκείνο που δίνει έμφαση στο σχεδιασμό, καθώς το πλαίσιο έχει σχεδόν μηδαμινά περιθώρια γύρω από την οθόνη.



Οι hardcore gamers θα βρουν στο MSI GT75 Titan όλα όσα ζητούν, καθώς αυτό είναι το πρώτο laptop με επεξεργαστή Intel Core i9, ενώ εδώ υπάρχει μία πανίσχυρη κάρτα γραφικών σε συνδυασμό με ένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Από την άλλη μεριά, το MSI GS65 Stealth Thin προσφέρει μία οθόνη με συχνότητα λειτουργίας τα 144 Hz και περιθώρια πάχους 4.9 χιλιοστών γύρω από την οθόνη. Έρχεται εφοδιασμένο με επεξεργαστές Intel Core i7 8ης γενιάς και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1060 ή 1070.

Τα μοντέλα GE63 και GE73 που παρουσίασε η MSI ξεχωρίζουν για το πληκτρολόγιο που φωτίζεται από πολλά χρώματα. Εδώ οι επεξεργαστές είναι Intel Core i7, με κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1070 και 1060, προκειμένου να καλύπτονται όλες οι gaming απαιτήσεις του χρήστη.




πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !