Online Screen Recorder

LaCie Rugged RAID Pro: Ο «πολύ σκληρός για να πεθάνει» HDD δίσκος με υποδοχή SD

0
Ανθεκτικά smartphones με rugged περιβολή έχουμε. Όπως επίσης, notebooks, tablets και κάμερες. Σκληρούς δίσκους να μην έχουμε; H LaCie, θυγατρική της Seagate, παρουσίασε το νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο LaCie Rugged RAID Pro της επαγγελματικής σειράς δίσκων Rugged, που αντέχει στην κακομεταχείριση και στις αντίξοες συνθήκες χρήσης.

Ο νέος εξωτερικός HDD δίσκος της LaCie με χωρητικότητα 4TB είναι η ιδανική συσκευή αποθήκευσης και μεταφοράς αρχείων. Είναι ειδικά σχεδιασμένος για επαγγελματίες που εργάζονται κάτω από έντονες συνθήκες ή για χρήστες που επιδίδονται σε εξωτερικές δραστηριότητες και χόμπι στη φύση, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, όπως φωτογράφους, κινηματογραφιστές, κ.λπ.



Ο Rugged RAID Pro είναι εξοπλισμένος με θύρα USB-C, η οποία προσφέρει συνδεσιμότητα με Mac και PC υπολογιστές μέσω Thunderbolt 3 αλλά και USB 3.0 (μέσω adapter), καθώς επίσης και αναγνώστη καρτών μνήμης τύπου SD UHS-II SD για άμεση μεταφορά αρχείων από τον δίσκο στον υπολογιστή και το αντίστροφο.

Ταυτόχρονα, ο νέος δίσκος της LaCie φέρει πιστοποίηση IP54 και είναι ανθεκτικός σε νερό, σκόνη, πτώσεις από 1,2 μέτρα αλλά και σε πίεση αντικειμένου με μέγιστο βάρος 1 τόνου.



Οι κατασκευή του φιλοξενεί δύο σκληρούς δίσκους μεγέθους 2TB, έκαστος. Σε λειτουργία RAID 0 ο νέος δίσκος μπορεί να πιάσει ταχύτητα μεταφοράς – ανάγνωσης μέχρι 240MB/δευτ, ενώ σε λειτουργία RAID 1 προσφέρει μέγιστη ασφάλεια δεδομένων με τον ενα δίσκο κάνει αντιγραφή – back up στο δεύτερο.

Ο Lacie Rugged RAID Pro 4TB κοστίζει 349 δολάρια και έρχεται με εγγύηση 3 ετών.









Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !