Online Screen Recorder

Η Huawei ανακοινώνει τη διάθεση του AppGallery στην Ευρώπη

0
Το Huawei Consumer Business Group (CBG) ανακοίνωσε τη διάθεση του Huawei AppGallery, ενός παγκόσμιου app και game store, στην Ελλάδα.

Το Huawei AppGallery αποτελεί ένα app store κατάλληλο για όλη την οικογένεια, σχεδιασμένο για την προώθηση υψηλής ποιότητας περιεχομένου, την ανάδειξη συμφερουσών προσφορών και τη διάθεση εφαρμογών βελτιστοποιημένων για τα smartphones της Huawei. Οι καταναλωτές είναι σε θέση να ανακαλύψουν πλήθος νέων εφαρμογών, τόσο μέσα από μία συναρπαστική εμπειρία αναζήτησης, όσο και μέσω των προτάσεων της ίδιας της εφαρμογής.

Το επιλεγμένο περιεχόμενό του αποτελεί η αφρόκρεμα των εφαρμογών και παιχνιδιών που διατίθενται στο Android OS, με μέσο όρο βαθμολογίας 4,3/5. Το AppGallery θα είναι προ-εγκατεστημένο σε όλα τα καινούρια smartphones της Huawei, αρχής γενομένης από το Huawei P20, ενώ θα διατεθεί και για παλαιότερες συσκευές εντός του δεύτερου τριμήνου του έτους.

Κύρια πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Huawei AppGallery για τους καταναλωτές
• Σχεδιασμένη ειδικά για τους φίλους της Huawei
• Ρυθμίσεις γονικού ελέγχου
• Μεγάλο εύρος περιεχομένου σε εφαρμογές και παιχνίδια
• Δωρεάν, freemium και premium περιεχόμενο
• Υψηλής ποιότητας περιεχόμενο με μέσο όρο βαθμολογιών 4,3/5
• Προ-εγκατεστημένη στα νέα smartphones της Huawei
• Πλήθος δώρων και παροχών για τον χρήστη (όπως π.χ. 90 ημέρες δωρεάν χρήσης της μουσικής υπηρεσίας Tidal, κουπόνι 80€ για την EasyRentCar, κουπόνι 10€ για το EatWith και 2000 credits για το Whatscall)
• Ασφαλείς εφαρμογές και παιχνίδια από τη Huawei Developer Alliance

Το Huawei AppGallery θα είναι προ-εγκατεστημένο σε όλα τα νέα smartphones της Huawei, αρχής γενομένης από το Huawei P20 ενώ θα διατεθεί και για παλαιότερες συσκευές κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Η ακριβής περίοδος διάθεσης εξαρτάται από το μοντέλο και την περιοχή.




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !