Online Screen Recorder

H Cardlink ανακοινώνει πλατφόρμα πληρωμών μέσω κινητού

0
Η Cardlink ανακοινώνει ότι διαθέτει μία από τις ελάχιστες πιστοποιημένες πλατφόρμες στον κόσμο που υποστηρίζουν πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, αξιοποιώντας την τεχνολογία Tokenization.

Χάρη στη νέα πλατφόρμα της Cardlink, οι ανέπαφες συναλλαγές ολοκληρώνονται με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να διακινούνται τα πραγματικά δεδομένα της κάρτας. Η διακίνηση γίνεται μέσω της χρήσης άυλων καρτών (tokens), οι οποίες παράγονται αυτόματα από τα συστήματα Tokenization της Cardlink και αποθηκεύονται κρυπτογραφημένες στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη. Η νέα πλατφόρμα της Cardlink φέρει την πιστοποίηση των τριών Σχημάτων Πληρωμών (Visa, MasterCard, American Express) και δίνει τη δυνατότητα στους εκδότες καρτών να προσφέρουν στους πελάτες τους ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου.

H πρώτη ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή στην ελληνική αγορά που χρησιμοποιεί την ανωτέρω τεχνολογία και προσφέρει μία σύγχρονη εμπειρία πληρωμών σε ένα απόλυτα ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον, είναι το my Alpha wallet με Tap ‘n Pay της Alpha Bank. Μέσα από την καινοτόμο αυτή υπηρεσία, οι κάτοχοι καρτών εκδόσεως Alpha Bank μπορούν να πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό τους τηλέφωνο, με όλες τις κάρτες της Τράπεζας (χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες), από οποιοδήποτε Σχήμα Πληρωμών (Visa, MasterCard, American Express) και σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο.

H Cardlink υποστηρίζει την παροχή και την ανανέωση των tokens που χρησιμοποιούνται στο εφαρμογή my Alpha wallet και επίσης μεταφράζει τα tokens στους αριθμούς καρτών σε πραγματικό χρόνο.

Η πλατφόρμα Tokenization της Cardlink διατίθεται σε οποιαδήποτε τράπεζα ή άλλη επιχείρηση, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, επιθυμεί να προσφέρει ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών στους πελάτες της, μέσω φορητών συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα Android ή wearables με δυνατότητα NFC. Η ίδια τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για άλλους τρόπους πληρωμής, όπως πληρωμές εντός εφαρμογών (in-app payments) ή μέσω συσκευών όπου απαιτείται η χρήση ασφαλούς token αντί κάρτας.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !