Online Screen Recorder

Galaxy S9 και S9+: Τα κορυφαία smartphone σύμφωνα με το Consumer Reports

0
Τα Samsung Galaxy S9 και S9+ ανακηρύχθηκαν τα κορυφαία smartphone από το Consumer Reports (το αμερικανικό περιοδικό που εκδίδεται από την Ένωση Καταναλωτών και δεν δέχεται διαφημίσεις), μιας και πήραν καλύτερη αξιολόγηση σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Οι ναυαρχίδες της Samsung συγκέντρωσαν 81 πόντους, αφήνοντας τα iPhone σε χαμηλότερες θέσεις κάτι που προκαλεί έκπληξη.

Τα αποτελέσματα του Consumer Reports προέρχονται καθαρά από δοκιμές βασισμένες σε αντικειμενικά κριτήρια και αξιολογήσεις και έδωσαν την πρωτιά στις ναυαρχίδες της Samsung με 81 πόντους, με τη δεύτερη θέση να την κερδίζει το Galaxy S8 με 80 πόντους ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκουμε τα Galaxy S8 Active και Galaxy S8 Plus με 79 πόντους. Εντύπωση προκαλεί πως τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus βρίσκονται στην έκτη και έβδομη θέση με 79 βαθμούς το καθένα, ενώ πιο κάτω βρίσκουμε το iPhone X με 78 βαθμούς.

Τα σημεία στα οποία διακρίθηκαν τα Galaxy S9 και S9+ είναι αυτά της αντοχής λόγω ποιότητας κατασκευής, την ταχύτητα του επεξεργαστή, την ποιότητα των ηχείων καθώς και την άνεση χρήσης και την πληθώρα των εργαλείων για την ασφάλεια της συσκευής. Πιο συγκεκριμένα, στον τομέα της ποιότητας κατασκευής, αναφέρεται πως οι συσκευές δοκιμάστηκαν για την αντοχή τους σε 100 πτώσεις για να δοκιμαστούν όλες οι πλευρές των συσκευών, από οποιαδήποτε γωνία και ύψος έγιναν οι ρίψεις.

Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα με τα Galaxy S8 και S8+, οι φετινές ναυαρχίδες της Samsung εμφάνισαν καλύτερα αποτελέσματα. Οι οθόνες των S8 και S8+ μετά τις 50 πτώσεις είχαν άσχημα σπασίματα και δε λειτουργούσαν, ενώ το Galaxy S9 μετά τις 100 πτώσεις εμφάνισε χτυπήματα και γρατζουνιές στην οθόνη, όπως και το S9+ μέχρι τις 50 πτώσεις. Το σπάσιμο στην οθόνη του Galaxy S9+ εμφανίστηκε σε κάποιο σημείο μετά τις 50 πτώσεις.

Στον τομέα του επεξεργαστή των συσκευών, η ταχύτητα σε γενικές γραμμές είναι εντυπωσιακή αφού οι εφαρμογές ανοίγουν γρήγορα και κάθε λειτουργία των συσκευών γίνεται απροβλημάτιστα. Στον τομέα του ήχου τα Galaxy S9 και S9+ διαπρέπουν ενώ και τα ακουστικά της AKG-Harman προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Τέλος, στον τομέα της ασφάλειας, ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος σε σωστή θέση και κάτω από την κάμερα, μετά τα παράπονα για τη θέση του στα S8 και S8+ όπου πολλοί μπέρδευαν τον αισθητήρα με το φακό της κάμερας με συνέπεια να είναι μονίμως λερωμένος. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή του Intelligent Scan όπου συνδυάζεται η δισδιάστατη αναγνώριση προσώπου με την αναγνώριση της ίριδας των ματιών για το ξεκλείδωμα της συσκευής αλλά φαίνεται πως δεν είναι τόσο ασφαλής μέθοδος για την πραγματοποίηση πληρωμών, όπως δηλαδή γίνεται με την τρισδιάστατη αναγνώριση προσώπου μέσω του Face ID στο iPhone X όπου οι χρήστες πραγματοποιούν κανονικά της αγορές τους.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !