Online Screen Recorder

Φήμη: Το Call of Duty: Black Ops 4 δεν θα έχει campaign – Geekdom News

0
Μέσω του Kotaku και του Polygon, ανακοινώθηκε πως το παιχνίδι δεν θα έχει single-player campaign. Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορά του Charlie Intel, το παιχνίδι θα διαθέτει Battle Royale Mode. Όπως φαίνεται, η επιτυχία των PUBG και Fortnite, έχει επηρεάσει για τα καλά την βιομηχανία των games. Το Kotaku λέει, πως φαίνεται να είναι ζήτημα χρόνου πλέον, μέχρι να εφαρμοστεί το Battle Royale Mode και σε τίτλους όπως τα Call of Duty, Destiny και Division.



Τι λέει η Activision

Προς το παρόν, η Activision δεν έχει πάρει κάποια θέση πάνω στο θέμα. Πιο συγκεκριμένα είπαν “Δεν θα σχολιάσουμε μια φήμη ή υπόθεση“, με email που έστειλαν στο Kotaku. Σύμφωνα με το Polygon πάντως, η πολύχρονη δημιουργία του Black Ops 4 πλησίαζε την ημερομηνία κυκλοφορίας που είναι τον Οκτώβριο, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε χρόνος για την ολοκλήρωση του single-player campaign. Αναμένουμε λοιπόν, την παρουσίαση του παιχνιδιού, στις 17 Μαΐου.





Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Black Ops 4 έχει οριστεί για τις 12 Οκτωβρίου. Θα είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4, Xbox One και PC.


Δείτε το teaser εδώ










πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !