Online Screen Recorder

Honor 7X: Ανακοινώθηκε επίσημα, ίσως ο πραγματικός flagship killer

0
Η Honor έχει την τιμητική της το τελευταίο διάστημα. Η θυγατρική εταιρεία της Huawei ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα το V10 και πριν λίγες ώρες επισημοποίησε την συσκευή στην Ευρώπη με ονομασία View 10. Μαζί της όμως, επιφύλασσε άλλο ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον smartphone για παρουσίαση.

Ο λόγος για το Honor 7X, που μάλλον είναι ο πραγματικός flagship killer του 2017. Μπορεί τον προαναφερθέντα τίτλο να έχει “κατοχυρώσει” εδώ και χρόνια η OnePlus για τα smartphones της, όμως η τιμή των τελευταίων προτάσεων που φτάνει τα 500 ευρώ, δεν δικαιολογεί απόλυτα τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Αντιθέτως, το 7X είναι εξοπλισμένο με οτιδήποτε θα μπορούσε να ζητήσει ο μέσος, ή ακόμα και ο απαιτητικός χρήστης, με την τιμή του να το καθιστά ως, ίσως, το πιο value-for-money smartphone της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, στο 7X συναντάμε οθόνη μεγέθους 5.93 ιντσών με ανάλυση 2160×1080 pixels και aspect ratio 18:9. Τα πλαίσια γύρω από το panel είναι εμφανή, αλλά σαφώς μειωμένα για να συμφωνούν, όσο το δυνατόν περισσότερο, με την bezel-less τάση που επικρατεί. Ο επεξεργαστής που κρύβεται στο εσωτερικό του smartphone είναι ο οκταπύρηνος HiSilicon Kirin 659 (οκτώ πυρήνες ARM Cortex-A53), ενώ για την Ευρώπη, η μνήμη RAM θα φτάσει τα 4GB και ο χώρος αποθήκευσης τα 64GB (στις ΗΠΑ η συσκευή θα πωλείται με 3GB RAM / 32GB διαθέσιμο χώρο).





Όσον αφορά την κύρια κάμερα στο πίσω μέρος, εκείνη αποτελείται από δύο φακούς ανάλυσης 16 και 2 Megapixel. Το δεύτερο και ασθενέστερο module θα χρησιμεύει στην καλύτερη αντίληψη (και κατά συνέπεια βελτιωμένη λήψη) του βάθους. Ο selfie φακός είναι της τάξης των 8 MP. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3340 mAh, ενώ να σημειωθεί πως η συσκευή θα λειτουργεί με το EMUI 5.1, βασισμένο στο Android Nougat.

Το ποσό που καλούνται να καταβάλουν όσοι επιθυμούν το Honor 7X είναι 299 ευρώ, καθιστώντας το, όπως προαναφέρθηκε, ίσως τον πραγματικό flagship killer του έτους. Αναμφίβολα, το 7X είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις που μπορεί να αγοράσει σήμερα ένας υποψήφιος αγοραστής smartphone. Η Huawei και κατά συνέπεια η Honor, είναι δύο brand names που έχουν αποκτήσει μεγάλο βάρος, πράγμα που σημαίνει πως η σειρά Galaxy A της Samsung και οι super-mid range προτάσεις της Xiaomi έχουν πλέον έναν μεγάλο ανταγωνιστή, όχι άλλον από το 7X.















Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !