Online Screen Recorder

Το Google Maps αποκτά motorcycle mode

0
Όσοι ζουν και εργάζονται σε περιοχές με έντονη κίνηση στους δρόμους και μέσα μαζικής μεταφοράς που δεν εξυπηρετούν, επιλέγουν να χρησιμοποιούν μοτοσικλέτα για τις μετακινήσεις τους και η Google προσθέτει πλέον το motorcycle mode στο Google Maps.

Η Google ακολουθεί τα βήματα του Waze που αναβαθμίστηκε την περασμένη εβδομάδα και μεταξύ άλλων έφερε και το motorcycle navigation mode.

Το motorcycle mode του Google Maps έχει στόχο να κάνει την πλοήγηση όσων έχουν μηχανές, πιο εύκολη παρέχοντας ειδικές πληροφορίες. Η Google θα προτείνει την καλύτερη/ πιο σύντομη και αποτελεσματική διαδρομή, η οποία μπορεί να διαφέρει από αυτή του αυτοκινήτου, μιας και οι μηχανές είναι πιο ευέλικτες. Επιπλέον, θα σου λέει αν υπάρχει κάποια οδική εμπλοκή στο δρόμο ή πρόβλημα με το πάρκινγ στην περιοχή που πηγαίνεις.




Τέλος, δίνει ETA (εκτιμώμενο χρόνο άφιξης) με βάση τις πληροφορίες που συλλέγει από άλλους αναβάτες μηχανών και όχι οδηγούς αυτοκινήτων.

Μέσα από το Reddit οι χρήστες αναφέρουν ότι το χαρακτηριστικό είναι ήδη διαθέσιμο στην Ινδία, αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιες άλλες περιοχές. Έρχεται ως κομμάτι της έκδοσης 9.67.1 του Google Maps.









Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !