Online Screen Recorder

Η Ferrari ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την παρουσίαση του μονοθεσίου του 2018

0
Η σεζόν του 2017 έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σταματούν και οι διεργασίες εν’ όψει της επόμενης χρονιάς. Οι ομάδες ετοιμάζονται για το 2018, ενώ παράλληλα αρχίζουν να έρχονται «στο φως» οι ημερομηνίες στις οποίες θα γίνουν οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων της νέας χρονιάς.

Η Ferrari έγινε η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της. Το 2017 δεν ήταν μια χρονιά απολύτως επιτυχημένη για τη Gestione Sportiva, πλην όμως παρουσίασε σημαντική βελτίωση, κατακτώντας πέντε νίκες, ενώ ταυτόχρονα βρέθηκε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και οδηγών δια χειρός Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen, με τον Γερμανό να κατατάσσεται δεύτερος πίσω από τον Lewis Hamilton. Το δεύτερο μισό του 2017 δεν ήταν και το καλύτερο για τη Scuderia, με αποκορύφωμα τη σύγκρουση Vettel και Raikkonen στη Σιγκαπούρη που ουσιαστικά έφερε τίτλους τέλους στις όποιες επιδιώξεις των «κόκκινων» για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο στόχος για την επόμενη χρονιά είναι η περαιτέρω βελτίωση της δυναμικής του μονοθεσίου – και καθώς ο λόγος γίνεται περί Scuderia, η κατάκτηση του πρωταθλήματος, είτε οδηγών είτε κατασκευαστών, είναι ο στόχος για το 2018, όπως επιβεβαίωσε και ο Sergio Marchionne, μιλώντας στο ετήσιο δείπνο πριν τα Χριστούγεννα στο Maranello. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πως η πρώτη εικόνα του νέου μονοθεσίου της θα δοθεί στη δημοσιότητα την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου μέσω Internet, ενώ θα παρουσιαστεί πλήρως επίσημα στη Βαρκελώνη λίγο πριν ξεκινήσουν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης (26 Φεβρουαρίου).

Αναμφίβολα αναμένουμε με αγωνία τις αλλαγές που θα υπάρξουν στα νέα μονοθέσια, με την αμφιλεγόμενη – όσον αφορά την αισθητική – προσθήκη του συστήματος ασφαλείας Halo, που σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να συνηθίσουμε στα νέας γενιάς μονoθέσια.




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !