Online Screen Recorder

OnePlus 5: Τι απαντά η εταιρεία για το “jelly effect” στην οθόνη

0
Σε πρόσφατο άρθρο γράψαμε για το OnePlus 5 και το πρόβλημα που περιγράφουν κάποιοι χρήστες ως “jelly effect” και προκύπτει όταν κάνεις scroll. Το πρόβλημα είναι δύσκολο να περιγραφεί, αλλά ουσιαστικά κάποια από τα περιεχόμενα της οθόνης χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα τρεμόπαιγμα στο scrolling.

Το XDA Developers ανέφερε ότι η OnePlus ήταν ενήμερη για το ζήτημα και σήμερα η εταιρεία έρχεται να κάνει επίσημη δήλωση.

Αναφέρει ότι το OnePlus 5 χρησιμοποιεί τα ίδια, υψηλής ποιότητας κομμάτια, όπως όλες οι συσκευές της OnePlus, συμπεριλαμβανομένης και της οθόνης AMOLED. Δηλώνει πως έχει λάβει feedback από “έναν μικρό αριθμό χρηστών” που δηλώνουν ότι παρατηρούν ένα “subtle visual effect” κατά τη διάρκεια του scrolling. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, αυτό είναι “φυσικό” και “δεν υπάρχει καμία διακύμανση στις οθόνες μεταξύ των συσκευών”.

“The OnePlus 5 uses the same level of high-quality components as all OnePlus devices, including the AMOLED display. We’ve received feedback from a small number of users saying that at times they notice a subtle visual effect when scrolling. This is natural and there’s no variance in screens between devices..

Ουσιστικά αυτό που λέει η OnePlus είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, άρα μην περιμένετε να δείτε λύση. Για την εταιρεία το OnePlus 5 δεν έχει πρόβλημα “στην ποιότητα ούτε κάποιο κατασκευαστικό λάθος”.




Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !