Online Screen Recorder

Απολογείται ο Verstappen για το σχόλιό του για τους Βραζιλιάνους

0
Ο Max Verstappen αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Felipe Massa, μετά τις κατατακτήριες του GP του Μπαχρέιν.

Ο Ολλανδός θεώρησε πως ο Βραζιλιάνος κατέστρεψε τον γρήγορο γύρο του στο Q3 και μετέπειτα δήλωσε πως δεν πρόκειται να συζητήσει τίποτα μαζί του, καθώς «Είναι Βραζιλιάνος, δεν υπάρχουν πολλά να συζητήσεις».

Ο Massa μίλησε με τον Verstappen και του είπε να προσέχει τι λέει και πως με τις δηλώσεις του ενδέχεται να έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στους Βραζιλιάνους φιλαθλους.

Ο οδηγός της Red Bull λοιπόν, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα λεγόμενά του με μια ανάρτηση στο facebook.

«Αισθάνομαι πως πρέπει να ξεκαθαρίσω τις αναφορές που έγινα μετά από τις κατατακτήριες δοκιμές αυτού του Σαββατοκύριακου.

«Όντας ένας παθιασμένος οδηγός, ήμουν πολύ απογοητευμένος με την τελευταία μου προσπάθεια και έδωσα μια συναισθηματική αντίδραση που ερμηνεύθηκε λανθασμένα.

«Ένα από τα highlights της καριέρας μου ήταν το περυσινό GP της Βραζιλίας και ήταν ακόμη πιο ιδιαίτερο να το κάνω σε μια χώρα που μας έφερε θρυλικούς οδηγούς όπως ο Senna, ο Fittipaldi και ο Piquet.

«Θα ήθελα να απολογηθώ σε οποιουσδήποτε Βραζιλιάνους αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι και ανυπομονώ να αγωνιστώ στη χώρα σας ξανά».



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !