Online Screen Recorder

Rise of the Tomb Raider: Στις 11 Οκτωβρίου η επέτειος των 20 ετών

0



Η απόλυτη εμπειρία Rise of the Tomb Raider παρουσιάζει καινούρια κεφάλαια, νέα Co-Op αντοχής, Limited Edition Art Book, νέο υλικό In-Game προς τιμήν των Classic Lara Croft παιχνιδιών



Η Crystal Dynamics® και η Square Enix® συνεχίζουν τον εορτασμό των 20 ετών της Lara Croft®, της εικονικής ηρωίδας του κόσμου των παιχνιδιών, με τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, ανακοινώνοντας σήμερα ότι το Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration™ θα ξεκινήσει στο PlayStation®4 στις 11 Οκτωβρίου 2016. Το Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration θα περιλαμβάνει το βραβευμένο παιχνίδι Rise of the Tomb Raider®, ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην ιστορία με τίτλο «Blood Ties», το νέο co-op gameplay αντοχής, PlayStation VR υποστήριξη για το «Blood Ties», όλα τα προηγούμενα DLC που έχουν κυκλοφορήσει, περισσότερα ρούχα, όπλα, και τις Expedition Cards. Η Limited Edition του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει επίσης μια περιορισμένη έκδοση ενός art book.

Με εξαίρεση της στήριξης VR, όλα τα νέα περιεχόμενα στο Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration θα είναι επίσης διαθέσιμα για το Xbox One και PC. Εκείνοι που έχουν ήδη Season Pass για το Xbox One και το PC θα λάβουν αυτόματα το περιεχόμενο δωρεάν. Εκείνοι που κινούνται προς το υπάρχον Season Pass θα ενημερωθούν για να συμπεριληφθεί και το νέο περιεχόμενο. Δεν υπάρχει Season Pass στο PlayStation 4, καθώς όλο το περιεχόμενο περιλαμβάνεται στην αρχική έκδοση.



« Γιορτάζουμε με όλους τους οπαδούς του Tomb Raider®, ευχαριστώντας τους που είναι 20 χρόνια μαζί μας στο ταξίδι της Lara », δήλωσε ο Scot Amos, συν-επικεφαλής των στούντιο στην Crystal Dynamics. « Η ομάδα έχει μαζέψει εκπλήξεις, νέα ιστορία, και τα κορυφαία σε ζήτηση ειδικά χαρακτηριστικά σε αυτήν την εορταστική έκδοση για τα 20 έτη ».

Το « Blood Ties » , ένα νέο premium DLC, κάνει νόημα στους παίκτες να εξερευνήσουν το Croft Manor σε μια νέα ιστορία. Μετά θα αντικρούσουν, αμυνόμενοι μέσα σε αυτό, μια εισβολή ζόμπι στο « ο Εφιάλτης της Λάρα ». Όταν ο θείος της Lara αμφισβητεί την κυριότητα του Manor, η Lara πρέπει να εξερευνήσει την περιουσία για να βρει αποδείξεις ότι είναι η νόμιμη κληρονόμος, ή να χάσει το αναφαίρετο δικαίωμα της και τα μυστικά του πατέρα της για πάντα. Οι παίκτες μπορούν στη συνέχεια να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην εξάλειψη των zombie στην replayable λειτουργία του « ο Εφιάλτης της Λάρα »: ένα στοιχειωμένο Croft Manor όπου οι παίκτες είναι απέναντι σε νέες προκλήσεις και πρέπει να απαλλάξουν το Manor από μια σατανική παρουσία.

Επιπλέον, η υποστήριξη για το PlayStation VR βοηθά τους παίκτες να ξεκλειδώσουν τα μυστήρια του Croft Manor σε πρώτο πρόσωπο.

« Φέτος γιορτάζουμε τα 20 χρόνια της εικονικής Lara Croft »,δήλωσε ο Ron Rosenberg, συν-επικεφαλής των στούντιο στην Crystal Dynamics. «Αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία για εμάς να δώσουμε μια νέα εμπειρία του Tomb Raider. Με την προσθήκη της υποστήριξης της PlayStation VR, μπορείτε να παίξετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια της Λάρα, για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise. »

Επίσης, για πρώτη φορά σε ένα παιχνίδι του Tomb Raider, μια νέα σε απευθείας σύνδεση επέκταση co-op στην λειτουργία Endurance, σας επιτρέπει μαζί με άλλους παίκτες να κάνετε επιδρομές σε τάφους σε μια σκληρή έρημο. Οι δύο παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν με τα σκληρά στοιχεία της φύσης την ημέρα, καθώς και θανατηφόρες απειλές από τους εχθρούς κατά την διάρκεια της νύχτας. Η φωτιά καταναλώνει καύσιμα, τα τρόφιμα αποκαθιστούν την υγεία, και κάθε πόρος πρέπει να θηρεύεται, να συλλέγεται, ή να δημιουργείται. Μάχη για την κορυφή των leaderboards, καθώς και άλλοι προσπαθούν να κερδίσουν την καλύτερη θέση επιβίωσής.



Σε συνεργασία με τον μακροπρόθεσμο συνεργάτη Nixxes Software, η ομάδα ανάπτυξης έχει δημιουργήσει επίσης μια σειρά από προσθήκες που γιορτάζουν τις εκδόσεις του Tomb Raider διαμέσου των ετών. Συμπεριλαμβανομένης μιας νέας έκδοσης της στολής κρύου καιρού και του όπλου Hailstorm που η Lara είχε στο « Tomb Raider ΙΙΙ ». Ένα ειδικό πακέτο κλασικών καρτών Lara που θα επιτρέψει στους οπαδούς να επαναλάβουν το παιχνίδι με πέντε κλασικά μοντέλα Lara από τα παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού μοντέλου Lara που ξεκίνησε τα πάντα το 1996.

Στο ειδικό αίτημα των hardcore οπαδών , το βασικό παιχνίδι γίνεται ακόμη δυσκολότερο με νέα ρύθμιση ονομαζόμενη « Extreme Survivor ». Αυτό το νέο επίπεδο δυσκολίας παίρνει το επίπεδο του Survivor και την δυσκολεύει αρκετά ξεκινώντας με όλα τα σημεία ελέγχου να βγαίνουν από το παιχνίδι. Ο μόνος τρόπος για να αποθηκεύσετε το παιχνίδι είναι να μαζέψετε αρκετούς πόρους και να ανάψετε campfires.

Όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν θα περιλαμβάνονται, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης της ιστορίας τριών ωρών Baba Yaga: Ο Ναός της μάγισσας, Cold Darkness Awakened στο οποίο οι παίκτες πρέπει να καταπολεμήσουν κύματα από μολυσμένα αρπακτικά, 12 DLC outfits, 7 DLC όπλα, πάνω από 35 Expedition Cards και πολλά άλλα ακόμη.
Το Rise of theTomb Raider, που διατίθενται για το Xbox One, Xbox 360 και PC, είναι ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια του προηγούμενου έτους. Το παιχνίδι ήταν υποψήφιο για περισσότερα από 75 βραβεία, κερδίζοντας 27. Το Rise of the Tomb Raider ήταν επίσης υποψήφιο για εννέα βραβεία DICE, περισσότερα από κάθε άλλο τίτλο το 2015.



Για περισσότερες πληροφορίες για το Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, επισκεφτείτε το official website και παρακολουθείστε το Facebook και Twitter.

Σχετικές διευθύνσεις
 
Official Homepage: TOMBRAIDER.com
Official Twitter: @TOMBRAIDER
Official Facebook page: facebook.com/TOMBRAIDER
Official Tumblr: tombraider.tumblr.com
Official YouTube Channel: youtube.com/TOMBRAIDER




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !