Online Screen Recorder

Xiaomi Mi 6X/A2 στις 25 Απριλίου με Snapdragon 626 και επιλογή για 4GB ή 6GB RAM

0
Η Xiaomi ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για event το οποίο θα γίνει στις 25 Απριλίου και το μυαλό όλων πηγαίνει σε μια ενδεχόμενη παρουσίαση των Xiaomi Mi 6X/Mi A2. Αναφέρονται και τα δύο μοντέλα μιας και τα Mi 5X και Mi A1 του 2017, είχαν ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τη διαφορά να είναι στο Mi A1 που ήταν βασισμένο στο Android One, χωρίς το custom skin MIUI της Xiaomi.

Το Xiaomi Mi 6X έκανε ένα πέρασμα από τον ιστότοπο TENAA στην Κίνα και εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όπου υπήρξε επιβεβαίωση για το Snapdragon 626 στο Mi 6X και Mi A2, είδαμε και φωτογραφίες του διαδόχου των Mi 5X και Mi A1 του 2017. Πρέπει να τονίσουμε πως το Xiaomi Mi 5X κυκλοφόρησε στην Κίνα με αυτήν την ονομασία ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο ήταν το Xiaomi Mi A1, με τη διαφορά ότι το τελευταίο ήταν βασισμένο στο Android One όπου θα λάμβανε γρηγορότερα και κατευθείαν τις αναβαθμίσεις από τη Google.

Έτσι, με βάση την ίδια ενδεχομένως τακτική, τα Mi 6X και Mi A2 θα έχουν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Εκτός του Snapdragon 626 ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.2GHz, θα έχουμε την Adreno 506 GPU για τον τομέα των γραφικών. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως η συσκευή θα πωλείται σε δύο εκδόσεις, με 4GB RAM και 64GB αλλά και με 6GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ενώ θα υπάρχει η υβριδική θύρα υποδοχής καρτών microSD (μέχρι 128GB) ή επιλογή χρήσης δεύτερης κάρτας sim.

Η οθόνη θα είναι μεγέθους 5.99 ιντσών ανάλυσης FullHD+ 1080×2160 pixels σε αναλογία οθόνης 18:9. Στην πίσω πλευρά της συσκευής θα υπάρχει η κύρια διπλή κάμερα στα 20MP και 8MP ενώ η εμπρόσθια θα είναι στα 20MP. Ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται και αυτός στην πίσω πλευρά της συσκευής, της οποίας η μπαταρία είναι χωρητικότητας 2.910mAh. Η συσκευή θα “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo ενώ είναι θετικό το ότι υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης ακουστικών μέσω της θύρας των 3.5mm.













Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !