Online Screen Recorder

Το Xbox One θα υποστηρίζει οθόνες με 120Hz refresh rate

0
Η Microsoft αναβαθμίζει την κονσόλα Xbox One προσθέτοντας συνεχώς νέα χαρακτηριστικά. Πρόσφατα πρόσθεσε το μεταβλητό refresh rate, την υποστήριξη ανάλυσης 1440p και τη λειτουργία αυτόματου χαμηλού latency. Τώρα, αυξάνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες και την εμπειρία gaming, με την υποστήριξη οθονών με 120Hz refresh rate.

Η επόμενη προγραμματισμένη ενημέρωση λογισμικού που ετοιμάζει η Microsoft για το Xbox One θα φέρει λοιπόν την υποστήριξη για 1080p και 1440p οθόνες με 120Hz refresh rate. Η επιλογή υψηλού ρυθμού ανανέωσης δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αξιοποιήσει πλήρως τις οθόνες που υποστηρίζουν την εν λόγω τεχνολογία.

Οι gamers που έχουν ήδη στην κατοχή τους οθόνες στα 120Hz, είτε monitors είτε τηλεοράσεις, θα χαρούν ιδιαίτερα με αυτήν την εξέλιξη. Οι υπόλοιποι fans του Xbox One ίσως είναι ώρα να περάσουν σε ένα upgrade.

Επιπλέον, το νέο update θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ομαδοποιεί τα παιχνίδια και τις εφαρμογές του και να προσθέτει τα groups στο ‘Home’, καθώς και να τριμάρει τα clips του κατευθείαν μέσω του ‘Guide’.

Η εταιρεία θα λανσάρει την επόμενη αναβάθμιση των Xbox One S και Xbox One X μέσα στο Μάιο. Η επίσημη ημερομηνία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Το σίγουρο είναι ότι όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Xbox Insider θα λάβουν πρώτοι την ενημέρωση.







Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !