Online Screen Recorder

To Xiaomi Mi 6X έρχεται σε πέντε χρώματα

0
To Xiaomi Mi 6X θα γίνει διαθέσιμο, όχι σε ένα ή δύο, αλλά 5 χρώματα. Ύστερα από την αποκάλυψη της ημερομηνίας της επίσημης ανακοίνωσής του που θα γίνει μέσα στον Απρίλιο, σύμφωνα με νέα ανάρτηση στο δίκτυο Weibo, η συσκευή θα παρουσιαστεί στις εξής χρωματικές εκδοχές, Cherry Pink, Flame Red, Sand Gold, Glacier Blu και Black.

Έτσι έχουμε επιλογή ανάμεσα στο απαλό ροζ, στο έντονο κόκκινο, στο χρώμα της άμμου, στο απαλό γαλάζιο και στο παραδοσιακό μαύρο. Αυτό θα είναι και το πρώτο smartphone της Xiaomi που θα λανσαριστεί σε τόσα χρώματα.

Το Xiaomi Mi 6X που στην παγκόσμια έκδοσή του αναμένεται να κυκλοφορήσει ως Xiaomi Mi A2, το περιμένουμε βάσει προηγούμενων διαρροών με Snapdragon 626 SoC, χρονισμένο στα 2.2GHz και Adreno 506 GPU για τον τομέα των γραφικών.

Σε ό,τι αφορά στις επιλογές της μνήμης η κινέζικη συσκευή θα πωλείται σε δύο εκδόσεις με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ή 6GB και 128GB, αντίστοιχα. Επίσης, θα υπάρχει η υβριδική θύρα υποδοχής για κάρτες microSD (μέχρι 128GB) ή επιλογή χρήσης δεύτερης κάρτας SIM.

Η οθόνη θα είναι μεγέθους 5.99 ιντσών ανάλυσης FullHD+ 1080×2160 pixels σε αναλογία 18:9. Στην πίσω πλευρά της συσκευής θα υπάρχει η κύρια διπλή κάμερα στα 20MP και 8MP, ενώ η εμπρόσθια θα είναι στα 20MP. Στην πίσω όψη του Mi 6X θα βρίσκεται και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

To Xiaomi Mi 6X θα κυκλοφορήσει με λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και μπαταρία χωρητικότητας 2.910mAh, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης ακουστικών μέσω της θύρας των 3.5mm.

Αυτές είναι οι χρωματικές εκδοχές του Xiaomi Mi 6X σύμφωνα με τα αναρτημένα posters.














Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !