Online Screen Recorder

To Samsung Chromebook Pro αναβαθμίζεται με backlit πληκτρολόγιο

0
To Samsung Chromebook Pro είναι η πρόταση της κορεάτικης εταιρείας στα convertible notebooks με λειτουργικό Chrome OS που κυκλοφόρησε στην αγορά πριν από 1 περίπου χρόνο. Πρόσφατα, η Samsung αναβάθμισε το μοντέλο της με την προσθήκη του backlit φωτισμού στο πληκτρολόγιο, λειτουργία που ομολογουμένως έλειπε.

Για την ακρίβεια δεν έλειπε απλά. Ήταν αρκετά σοβαρή έλλειψη από τον Κορεάτη κατασκευαστή για μία συσκευή υψηλής φορητότητας και ευκολίας που είναι προορισμένη να ακολουθεί πιστά τον ιδιοκτήτη της παντού με σκοπό να τη χρησιμοποιεί και στα πιο σκοτεινά προφανώς σημεία. Τελοσπάντων, κάλιο αργά παρά ποτέ.

Εκτός από την προσθήκη του φωτιζόμενου πληκτρολογίου δε συναντάμε κάποια άλλη αλλαγή στη νεότερη έκδοση του Chromebook Pro XE510C25-K01US. Το ultrabook της Samsung ενσωματώνει οθόνη αφής 12,3 ιντσών, φωτεινότητας 400 nits και ανάλυσης 2400×1600 pixels, επεξεργαστή Intel Core M3 Skylake με 4GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB.





Το κορεάτικο Chromebook είναι εξοπλισμένο με κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 515, στερεοφωνικά ηχεία, 720p web κάμερα, 2 θύρες USB C, HDMI, combo θύρα για ακουστικά και μικρόφωνο και συνοδεύεται από το stylus Samsung Pen.

To Samsung Chromebook Pro μπορείτε να το αποκτήσετε από το επίσημο eStore της Samsung έναντι $599.99.



 


 


 










πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !