Online Screen Recorder

The Good Life gameplay video

0
Ο Swery παρουσιάζει το νέο του δημιούργημα.

Ο Hidetaka Suehiro (Swery), δημιουργός του Deadly Premonition και του D4, ετοιμάζει ως γνωστόν ένα RPG με γάτες. Στην έκθεση PAX East παρουσίασε το πρώτο gameplay video 25 λεπτών.

Όπως θα δείτε στο gameplay video, τελικά στο παιχνίδι δεν θα αναλαμβάνουμε κάποιο ζωάκι, αλλά τον ρόλο της νεαρής φωτογράφου Naomi (προερχόμενης από την Νέα Υόρκη), η οποία θα ανακαλύπτει ότι σε μια μικρή πόλη, τα βράδια οι γάτες γίνονται...σκύλοι. Δείτε τις αλληλεπιδράσεις της, με τους άλλους NPC, το σύστημα φωτογραφίας και άλλα στοιχεία απ' το gameplay.




Όταν τραβάτε φωτογραφίες τότε θα έχετε θετικές ή αρνητικές αντιδράσεις από τον κόσμο. Θα μπορείτε επίσης να τραβήξετε φωτογραφίες από μακριά με zoom, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι να φιλιέται, χωρίς να σας πάρουν είδηση.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι low poly, με όμορφο φωτισμό, ενώ υπάρχει ρεαλιστική απεικόνιση περιβαλλοντικών ήχων. Η όλη προσπάθεια πάντως δείχνει αρκετά indie. Επίσης, στους διαλόγους θα υπάρχουν αρκετές βρισιές. Το παιχνίδι πάντως θα είναι open world με εναλλαγή ημέρας και νύχτας.



πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !