Online Screen Recorder

Το Razer Phone αναβαθμίζεται σε Android Oreo 8.1

0
Η Razer είχε υποσχεθεί στους απανταχού χρήστες του Razer Phone, τον προηγούμενο μήνα, ότι θα αναβαθμίσει το gaming smartphone σε Android 8.1 Oreo πριν το τέλος του Απριλίου. Έτσι κι έγινε. Η τελική αναβάθμιση ακολούθησε την Preview έκδοση και είναι ήδη διαθέσιμη για download και εγκατάσταση από το χρήστη.

Το rollout της νεότερης έκδοσης θα διαρκέσει περίπου 10 ημέρες μέχρι να φτάσει και στον τελευταίο κάτοχο της φορητής παιχνιδομηχανής-smartphone.

Η εταιρεία με το νέο update υπόσχεται νέο visual σχεδιασμό και εσωτερικές βελτιώσεις που προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης. Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει αναβάθμιση του προ-εγκατεστημένου Nova launcher και διορθώσεις σε bugs.

Το Razer Phone με 64GB μνήμη, οθόνη 120 Hz UltraMotion, Netflix HDR και Dolby Digital Plus 5.1 υποστήριξη, Dolby Atmos και THX certified σύστημα ήχου, dual ηχεία με ενισχυτές και μπαταρία χωρητικότητας 4000 mAh είναι διαθέσιμο για αγορά online στις ιστοσελίδες Best Buy, Amazon και στην επίσημη σελίδα της Razer έναντι $699.99.

Τιμή αρκετά τσιμπημένη απέναντι στο υδρόψυκτο gaming smartphone της Xiaomi, Black Shark, που ανακοινώθηκε πρόσφατα με το κόστος του σχεδόν στο μισό.







Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !