Online Screen Recorder

Τα press renders των Moto E5 και Moto E5 Plus σε τέλεια έκθεση

0
Φωτογραφίες των Moto E5 και Moto E5 Plus και μάλιστα σε υψηλή ανάλυση αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας τις δύο νέες συσκευές σε όλο τους το μεγαλείο. Κανένα στοιχείο δεν μένει πλέον κρυφό όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση των δύο Moto μοντέλων που θα ανανεώσουν τη σειρά Ε.

Υπεύθυνος για τη διαρροή είναι ο Ινδός leaker Ishan Agarwal‏ που ανέβασε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό του στo Twitter (@IshanAgarwal24) συνοδευόμενες από το σύνδεσμο του Google Drive για όποιον θέλει να τις κατεβάσει.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που σας δείχνουμε τα επίσημα renders του Moto E5 Plus. Πριν αρκετό καιρό είχε διαρρεύσει φωτογραφία της συσκευής σε ένα όμορφο Light Blue χρωματισμό. Τώρα το leak εμφανίζει τις επιλογές με επιφάνειες σε Graphite και Gold.

Τα renders αποκαλύπτουν 18:9 οθόνη στην πρόσθια όψη και μονή κάμερα με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος. Το γυαλιστερό φινίρισμα θα μπορούσε να παραπέμπει σε μεταλλική κατασκευή αλλά λόγω ότι έχουμε να κάνουμε με τη προσιτή σειρά της Motorola το πιο πιθανό είνα να έχουμε να κάνουμε με πλαστικό υψηλής ποιότητας. Επίσης, έχει διαρρεύσει από τη λίστα του Geekbench ότι το νέο μοντέλο θα «φοράει» Snapdragon 430 chipset.













Από την άλλη το Moto E5 έρχεται σε ματ έκδοση Gold και Platinum χρώματος. Κι εδώ φαίνεται ότι θα έχουμε πλαστικό φινίρισμα χωρίς αυτό να είναι απόλυτο. Ο μικρότερος «αδερφός» έρχεται με μικρότερη επιφάνεια εργασίας (ίσως να πρόκειται για οθόνη 5 ιντσών και 16:9 αναλογία), καθώς επίσης και μονή κάμερα στο πίσω μέρος. Στην πίσω όψη φιλοξενείται ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και συγκεκριμένα στο λογότυπο Moto.
















Η Motorola ίσως να βρίσκεται πολύ κοντά στην επίσημη αποκάλυψη των νέων Moto E5 και Moto E5 Plus μέσα στον Απρίλιο ή τον ερχόμενο Μάιο.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !