Online Screen Recorder

Nubia Red Magic: Νέο gaming smartphone από τη ZTE στις 19 Απριλίου

0
Η Nubia, θυγατρική της ZTE, θα λανσάρει το επόμενο gaming smartphone με ονομασία Red Magic ακολουθώντας τις Razer και Xiaomi, με τα Razer Phone και Black Shark, αντίστοιχα. To επόμενο smarphone αποκλειστικά για gamers που φημολογείται εδώ και ένα μήνα θα ανακοινωθεί επίσημα στις 19 Απριλίου, εντός του 24ωρου δηλαδή.

Πριν από το αυριανό λανσάρισμα στο Πεκίνο ήρθαν στο φως κάποιες χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες του Red Magic και φυσικά το πρώτο teaser video με δράση από κινέζικα animations που εμφανίζει ωστόσο ελάχιστα τη συσκευή.





 Οι θολές εικόνες όμως αντιθέτως την αποκαλύπτουν πλήρως. Η πίσω όψη εμφανίζει μία κάθετη πολύχρωμη γραμμή στο κέντρο του Red Magic που ενδεχομένως να αποτελεί ένα πολύχρωμο LED, ενώ ο σχεδιασμός της φαίνεται πως ευνοεί το κράτημα της συσκευής σε οριζόντια θέση για ευνόητους λόγους. Επίσης, από τη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε το fingerprint sensor και τη μονή κάμερα(;) με το LED flash.



H λήψη της πρόσθιας όψης εμφανίζει ένα gaming smarphone με λεπτά bezels και 18:9 οθόνη. Στο πλάι φαίνεται το χαρακτηριστικό κόκκινο πλήκτρο του Red Magic που εκτός απροόπτου θα σχετίζεται με τη λειτουργία gaming.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά το Nubia Red Magic φημολογείται ότι ενσωματώνει Snapdragon 845 chipset σε συνδυασμό με 8GB RAM. Περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια.



Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !