Online Screen Recorder

Nubia Red Magic: Επίσημο gaming phone με SD835 SoC, 8GB RAM και λεπτό design

0
To επόμενο gaming phone της αγοράς είναι πλέον επίσημο. Το Nubia Red Magic είναι η πρώτη προσπάθεια της Nubia στη νεοσύστατη κατηγορία smarphones και η απάντησή της στις προτάσεις Black Shark και Razer Phone, των Xiaomi και Razer. Ας δούμε πόσο καλά στέκεται το νέο μοντέλο απέναντι στον υψηλό ανταγωνισμό.

Το Nubia Red Magic έχει λεπτή κατασκευή με διαστάσεις 158.1 x 74.9 x 9.5 mm, βάρος 185g και εργονομική πλάτη ειδικά σχεδιασμένη (μοιάζει με σκαρί πλοίου) που αγκαλιάζει τις παλάμες του χρήστη σε συνδυασμό με το ματ αλουμίνιο αφήνοντας καλύτερη αίσθηση στο κράτημα. Στο σχεδιαστικό μέρος ξεχωρίζει επίσης η λεπτή γραμμή LED σε κατακόρυφη θέση που αλλάζει χρώματα πιθανόν ανάλογα με τη δράση στην οθόνη και τα εξάγωνα που φιλοξενούν την κάμερα και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη.



Το νέο gaming phone διαθέτει σύστημα ψύξης με 3 αεραγωγούς και 3 στρώσεις γραφίτη. Περισσόερες λεπτομέρεις δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Επίσης, φέρει αυτόνομο πλήκτρο gaming, το λεγόμενο Gameboost, που βελτιστοποιείται την λειτουργία αναστέλλοντας ενδεχομένως κάποιες λειτουργίες της συσκευής (ειδοποιήσεις, κ.λπ.) για ανενόχλητο και γρήγορο παιχνίδι. Η «Κόκκινη Μαγεία» της Nubia θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, κόκκινο και μαύρο με μαύρες και κόκκινες πινελιές αντίστοιχα. Γενικότερα, αποτελεί μία ιδιαίτερης σχεδίασης συσκευή με αρκετά κομψό σασί έναντι του ανταγωνισμού.

Το Red Magic είναι εξοπλισμένο με 6 ιντσών LTPS οθόνη ανάλυσης 2160×1080 pixels με αναλογία 18:9 και προστασία από γυαλί NEG Dinorex T2X-1 (αντίστοιχη λύση του Gorilla Glass της Corning), ανθεκτικό στις πτώσεις και στις εκδορές.



Στο εσωτερικό του «χτυπά» 64bit octa-core Snapdragon 835 SoC με επεξεργαστή γραφικών Adreno 540 GPU, υστερώντας κατά κάποια τρόπο έναντι του Black Shark που είναι εξοπλισμένο με τη ναυαρχίδα chipset της Qualcomm, SD845. Η εταιρεία δικαιολόγησε την απόφαση της αυτή λέγοντας ότι το SD835 είναι το καλύτερο σε απόδοση SoC για gaming. Οι επιλογές στη μνήμη RAM είναι 6GB και 8GB και στον αποθηκευτικό χώρο 64GB και 128GB.

Για λήψη φωτογραφιών το Red Magic ενσωματώνει κύρια κάμερα 24MP με αισθητήρα Samsung ISOCELL 5K2X7SX, pixel μεγέθους 0.9μm και με φακό f/1.7. Επίσης, διαθέτει πρόσθια κάμερα 8MP SK Hynix HI-846 με pixel μεγέθους 1.12μm pixel και wide-angle φακό f/2.0 για selfies.

Τέλος, το Nubia Red Magic διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3800mAh με δυνατότητα ταχείας φόρτισης, θύρα USB-C, μονό δυστυχώς ηχείο αλλά με ήχο της DTS και θύρα ακουστικών 3.5mm. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με Android 8.1 Oreo και launcher της Nubia.





Αν θέλετε να πάρετε λίγη από τη μαγεία του Nubia Red Magic θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Απριλίου στο IndieGogo έναντι $399. Στην Κίνα οι παραγγελίες ξεκινάνε στις 25 Απριλίου έναντι CNY 2,499 (320 ευρώ περίπου) για το 6GB/64GB μοντέλο και CNY 2,999 (385 ευρώ περίπου) για την έκδοση 8GB/128GB. Οι πρώτοι που θα αποκτήσουν την πρώτη gaming πρόταση της Nubia θα πάρουν μαζί δωρεάν t-shirts και backpacks.

Bonus το unboxing video για το Nubia Red Magic που ακολουθεί.













Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !