Online Screen Recorder

Το iOS 12 θα είναι συμβατό και με το iPhone 5S;

0
Σύμφωνα με το bug report του WebKit, τη web-browser engine που χρησιμοποιεί ο Safari, το iOS 12 πιθανόν να είναι συμβατό και με το iPhone 5S, κάτι που προκαλεί έκπληξη μιας και το συγκεκριμένο είχε κυκλοφορήσει το 2013. Και όμως ακόμα και πέντε χρόνια μετά φαίνεται πως είναι πολύ σκληρό για να “πεθάνει” αφού η υποστήριξη που του παρέχει η Apple ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Η Apple είναι γνωστή για την υποστήριξη που παρέχει στα προϊόντα της και το iPhone 5S είναι τρανό παράδειγμα αυτής της κατάστασης μιας και κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2013 και φαίνεται πως ακόμα αντέχει στο χρόνο. Έτσι, στην ενότητα της αναφοράς σφαλμάτων του WebKit, κατά τη διάρκεια δοκιμών φαίνονται οι αναφορές στο iOS 12 και στο iPhone 5S ενώ υπάρχει η επιβεβαίωση “iPhone 5s running iOS 12”.

Μπορεί οι δοκιμές να φαίνεται να έγιναν σε περιβάλλον προσομείωσης του software του iPhone 5S, αυτό δε σημαίνει πως δε θα μπορεί να “τρέξει” και σε μια κανονική συσκευή. Σε αυτό το χρονικό σημείο όπου η ανάπτυξη του iOS 12 έχει ξεκινήσει μιας και εντοπίστηκε δραστηριότητα συσκευών με iOS 12 στο διαδίκτυο, είναι πολύ νωρίς να διαπιστώσουμε πως η υποστήριξη του iPhone 5s έχει να κάνει σε επίπεδο δοκιμών και ενδεχομένως στην τελική έκδοσή του το φθινόπωρο να μη συμπεριλαμβάνεται στα iPhone που θα μπορούν να το υποστηρίξουν.

Το ότι εμφανίστηκε σε επίπεδο δοκιμών η συμβατότητα του iOS 12 με το iPhone 5S, δηλώνει πως η Apple έχει ξεκινήσει τις δοκιμές στις συσκευές της για να καταγράψει το πως ανταποκρίνονται σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος, για το οποίο θα γνωρίζουμε πολλά περισσότερα στο WWDC 2018 στις 4 Ιουνίου καθώς και για το τι άλλο μας επιφυλάσσει η Apple για το 2018.







Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !