Online Screen Recorder

Η τριπλή κάμερα του Huawei P20 Pro βραβεύεται από την TIPA

0
Μία ακόμη φωτογραφική πηγή έρχεται να πιστοποιήσει ότι το Huawei P20 Pro είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο camera phone της αγοράς. Η τελευταία του βράβευση ήρθε από την TIPA (Technical Image Press Association), τη μη κερδοσκοπική οργάνωση που συνεργάζεται με 30 εκδοτικούς οίκους στον τομέα της φωτογραφίας για την ανάδειξη των καλύτερων φωτογραφικών μοντέλων ανά κατηγορία κάθε χρόνο.
Μετά την DxOMark που κατέταξε το P20 Pro πρώτο στη λίστα της για τις επιδόσεις του στη φωτογραφία με συνολική βαθμολογία 109, αφήνοντας αρκετά πίσω τους μεγάλους αντιπάλους του, Samsung Galaxy S9 Plus και iPhone X, ήρθε η σειρά της TIPA να αναδείξει το νέο μοντέλο αποδίδοντάς του το βραβείο του “Best Photo Smartphone” στα ΤIPA World Awards 2018.
Το P20 Pro είναι το πρώτο smartphone της αγοράς με τριπλή κάμερα από τη Leica. Έρχεται με κυρία κάμερα 40 megapixels με 1/1.73″ RGB αισθητήρα τεχνολογίας Quad Bayer και φακό f/1.8, 27mm, δευτερεύουσα κάμερα 20 megapixels με 1/2.78″ μονοχρωματικό αισθητήρα και φακό f/1.6, 27mm, και τέλος τρίτη κάμερα με τηλεφακό 8 megapixels, 1/4.4″ RGB sensor με φακό f/2.4, 80mm, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και 3x zoom.
To κορυφαίο camera phone είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα εστίασης τεχνολογίας PDAF και μπορεί να καταγράψει φωτογραφίες σε εξαιρετικά σκοτεινές συνθήκες χωρίς flash ή τρίποδο χάρη στις υψηλές τιμές ISO έως 1024000.
Ταυτόχρονα, το P20 Pro προσφέρει AI χαρακτηριστικά με δυνατότητα αναγνώρισης πάνω από 500 σκηνών και Ultra Snapshot λειτουργία για ταχύτατη λήψη στα 0.3 δευτερόλεπτα ακόμη και με ανενεργή την οθόνη για να μη χάνεται καμία στιγμή.
Τελικά, το Huawei P20 Pro δείχνει το μέλλον στη φωτογραφία με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης!







Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !