Online Screen Recorder

Honor Magicbook: Το πρώτο Honor notebook επίσημο στις 19 Απρίλη;

0
H Huawei έχει προγραμματίσει για τις 19 Απρίλη την επίσημη ανακοίνωση του Honor 10. Όπως φαίνεται όμως το επερχόμενο smartphone δεν θα είναι το μόνο νέο μοντέλο στη σκηνή. Η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει και το πρώτο Honor notebook την ίδια ημέρα με την ονομασία Honor Magicbook.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού Honor της εταιρείας στο Weibo όπου είχαμε δύο συνεχόμενες αναρτήσεις και συγκεκριμένα δύο teaser posters με το νέο laptop της εταιρείας υπό το brand Honor αυτή τη φορά. Θυμίζουμε ότι η Huawei λίγους μήνες πριν αποκάλυψε ένα ακόμη notebook στο MWC 2018.

Ο λόγος για το Huawei MateBook X Pro, ένα bezel-less notebook με LPTS οθόνη αφής 13,9 ιντσών, επεξεργαστή Intel Core i5/i7, 8/16GB LPDDR3 RAM, 256/512GB NVMe PCIe SSD και κάρτα γραφικών NVIDIA MX150 με 2GB GDDR5 μνήμη, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στην αγορά.

Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές του Honor notebook δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ίσως το Magicbook να δανείζεται λίγη από τη «μαγεία» του εντυπωσιακού Huawei MateBook X Pro και ο Κινέζος κατασκευαστής να μας εκπλήξει ευχάριστα για δεύτερη φορά.

Από τη δεύτερη και πιο αποκαλυπτική αφίσα η Huawei φαίνεται πάντως να πικάρει τα ογκώδη και βαριά (gaming) laptops που παίρνουν φωτιά και στραγγίζουν τη μπαταρία, υποσχόμενη από την πλευρά της μία ελαφριά και λεπτή κατασκευή με προηγμένο σύστημα ψύξης και πολύ υψηλή αυτονομία; Υπομονή, θα δείξει. Τρία 24ωρα μείνανε!







Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !