Online Screen Recorder

Τα Honor 9 Lite και Honor 7X έρχονται επίσημα στην Ελλάδα

0
Η Honor παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου τα χαρακτηριστικά των νέων Honor 9 Lite και Honor 7X στη χώρα μας, για την υλοποίηση του δυναμικού επιχειρηματικού πλάνου της εταιρείας για την Ελληνική αγορά, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών με smartphone καινοτόμα και σε προσιτή τιμή.
Με το motto “For the Brave”, η Honor, μέλος του Ομίλου Huawei, προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών με smartphone τα οποία θα προσφέρουν κορυφαία εμπειρία χρήσης και θα είναι υψηλής ποιότητας ενώ ταυτόχρονα η τιμή τους θα είναι προσιτή, χωρίς να χρειάζεται κάποιος να ξοδέψει μια μικρή περιουσία για να τα αποκτήσει.
Πριν αναλύσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα ήταν καλό να πούμε πως το 2017 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τη Honor, η οποία συνεχίζει με την ίδια δυναμική τη χρονιά που διανύουμε. Οι πωλήσεις-ρεκόρ στην Κίνα τη βοήθησαν στο να κερδίσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς την ώρα που κατέλαβε την τρίτη θέση στην αγορά της Φινλανδίας και της Ρωσίας. Το λανσάρισμα του Honor View 10, το οποίο διακρίθηκε με πολυάριθμα βραβεία στο Consumer Electronics Show (CES), κατέκτησε τους καταναλωτές με τις εξαιρετικές πωλήσεις που πέτυχε στις πρώτες εβδομάδες που εμφανίστηκε στην αγορά, κάνοντας τη Honor ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο παίκτη της αγοράς. Ο στόχος της εταιρείας πλέον είναι να ενταχθεί στο top-5 των κατασκευαστών smartphone μέχρι το 2020 και μέσω προηγμένων τεχνολογιών να τελειοποιήσει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει στους καταναλωτές.
Εαν ρίξουμε μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Honor 9 Lite, θα δούμε πως διαθέτει οθόνη 2.5D στις 5.65 ίντσες ανάλυσης Full HD+ 2160×1080 και αναλογία οθόνης 18:9. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το οκταπύρηνο HiSilicon Kirin 659 και τη MaliT830-MP2 GPU για τον τομέα των γραφικών, ενώ η μνήμη RAM φτάνει τα 3GB και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης τα 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD μέχρι 256GB.
Στα οπτικά μέρη του Honor 9 Lite θα βρούμε την κύρια διπλή κάμερα στα 13MP και 2MP με διάφραγμα f/2.0, LED flash και phase detection autofocus, ενώ η εμπρόσθια κάμερα αποτελείται από δύο στα 13MP και 2MP. Η συσκευή διαθέτει ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά της συσκευής, μπαταρία στα 3.000mAh, υβριδική θύρα για την υποδοχή είτε δύο καρτών sim ή μιας κάρτας sim και microSD, ενώ “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.0 διαμορφωμένο με το skin EMUI 8.0 της Huawei.
Το Honor 9 Lite θα κυκλοφορήσει το Μάιο στα χρώματα Sapphire Blue, Glacier Grey και Midnight Black με εκτιμώμενη λιανική τιμή τα 249 ευρώ.
Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Honor 7X, θα δούμε πως διαθέτει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής, FullView οθόνη τύπου 2.5D στις 5.93 ίντσες ανάλυσης Full HD+ 2160×1080 και αναλογία οθόνης 18:9. Διαθέτει τον ίδιο οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 659 και τη MaliT830-MP2 GPU για τον τομέα των γραφικών, ενώ η μνήμη RAM φτάνει τα 4GB και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης τα 64GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD μέχρι 256GB.
Στον τομέα της κάμερας, η συσκευή διαθέτει κύρια διπλή στα 16MP και 2MP με διάφραγμα f/2.2, LED Flash και phase detection autofocus, ενώ η εμπρόσθια κάμερα αποτελείται από ένα φακό στα 8MP. Ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πίσω πλευρά της συσκευής, η μπαταρία της οποίας φτάνει τα 3.340mAh, ενώ υπάρχει και υβριδική θύρα για την υποδοχή είτε δύο καρτών sim ή μιας κάρτας sim μαζί με μια microSD, ενώ “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.0 διαμορφωμένο με το skin EMUI 5.1 της Huawei.
Το Honor 7X θα κυκλοφορήσει το Μάιο στο χρώμα Midnight Black με εκτιμώμενη λιανική τιμή τα 299 ευρώ.


honor9lite 1
honor9lite 2
honor9lite 3
honor9lite 4
honor9lite 5
honor9lite 6
honor7x 1
honor7x 2





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !