Online Screen Recorder

Honor 10: Επίσημο με 19:9 οθόνη, 6 GB RAM, Kirin 970 SoC και τιμή 335 ευρώ

0
H Huawei αποκάλυψε σήμερα σε προγραμματισμένο press event στην Κίνα τη ναυαρχίδα των Honor smartphones της, Honor 10. Το επίσημο πλέον μοντέλο έρχεται με 19:9 οθόνη, 6 GB RAM, Kirin 970 SoC, AI 2.0 λειτουργίες και πολλά άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά. Και όλα αυτά σε ένα πολύ όμορφο «πακέτο» με τιμή που ξεκινάει από τα 335 ευρώ περίπου.

Σχεδιασμός με αλουμίνιο και γυαλί

Το Honor 10 διαθέτει σώμα αλουμινίου με γυάλινο panel και στις δύο πλευρές. Το διαξονικό κυρτό γυαλί στο πίσω μέρος δημιουργεί μία εντυπωσιακή παλέτα χρωμάτων με διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα με τη γωνία θέασης, στις χρωματικές εκδόσεις Phantom Purple και Phantom Blue. Επιπρόσθετα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει τη συσκευή σε δύο ακόμη χρώματα, γκρι και μαύρο, υπό τις ονομασίες Seagull Gray και Midnight Black, στην Κίνα. Οι διαστάσεις του Honor 10 δεν ξεπερνούν τα 149.6 x 71.2 x 7.7 χιλιοστά και το βάρος του τα 153 γραμμάρια.






Οθόνη 19:9

Όπως και τα μοντέλα της σειράς P20, έτσι και η ναυαρχίδα της οικονομικής επωνυμίας συσκευών από πλευράς Huawei έρχεται με εγκοπή στην οθόνη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα LTPS IPS LCD πάνελ με διαγώνιο 5.84, ανάλυση 2280×1080 pixels και όπως προαναφέραμε αναλογία 19:9, την οποία συναντάμε σε λίγα hi-end smartphones μέχρι στιγμής.

Η συσκευή προσφέρει επίσης στο χρήστη τη δυνατότητα να κρύψει το notch εάν το επιθυμεί μαυρίζοντας τα περιθώρια δεξιά και αριστερά της εγκοπής. To γυάλινο panel της πρόσθιας όψης κλείνει με το πλήκτρο Home στο κάτω μέρος. Το εν λόγω πλήκτρο εξυπηρετεί και χρέη του ultrasonic fingerprint scanner, το οποίο είναι πιο έγκυρο και ακριβές από τον παραδοσιακό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι αποκρίνεται ακόμη και σε βρεγμένα δάχτυλα.








Επιδόσεις με Kirin 970 SoC και NPU

Το Honor 10 είναι εξοπλισμένο όπως φημολογούταν εδώ και καιρό με το Kirin 970 SoC μαζί με NPU, δηλαδή τη μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων που είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη των AI λειτουργιών της συσκευής. Σε ό,τι αφορά στις επιλογές της μνήμης και του χώρου αποθήκευσης θα το δούμε στην αγορά σε δύο εκδόσεις: με 6 GB μνήμη RAM και 64 GB για αποθήκευση ή 6GB RAM και 128 GB για αποθήκευση.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με μπαταρία χωρητικότητας 3320mAh και SuperCharge 5V/4.5A λειτουργία για ταχεία φόρτιση που επιτρέπει τη φόρτιση της μπαταρίας στο 50 τοις εκατό μέσα σε 25 λεπτά.

Όσον αφορά στο λειτουργικό έρχεται με τη νεότερη έκδοση Android 8.1 Oreo και το περιβάλλον EMUI 8.1 του Κινέζου κατασκευαστή. Οι προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης AI 2.0 με τις οποίες είναι ενισχυμένο το Honor 10 επιτρέπουν στη συσκευή να μπορεί να αναγνωρίσει με ακρίβεια δυναμικές εικόνες και να τις επεξεργαστεί δύο φορές πιο γρήγορα από το iPhone X, σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Επίσης, οι AI 2.0 λειτουργίες αυξάνουν τις επιδόσεις του τηλεφώνου όσον αφορά στις επιμέρους διεργασίες βρίσκοντας εφαρμογή σε διάφορα εργαλεία και επαγγελματικές εφαρμογές, πλην της κάμερας.

Imagine ΑΙ δυνατότητες

Το Honor 10 έρχεται με διπλή κύρια κάμερα f/1.8 με ανάλυση 16 megapixel και f/1.8 ανάλυσης 24 megapixel. Χάρη στις λειτουργίες AI 2.0 η διπλή κάμερα οριζόντιας διάταξης προσφέρει αναγνώριση σκηνής, όπως φαγητό, τοπίο, ζώα, κ.α. Επίσης, η κάμερα του νέου Honor μπορεί να θολώσει το τοπίο και να εστιάσει μόνο στο κεντρικό θέμα, ενώ το smart fill light effect μπορεί αυτόματα να φωτίσει τα πρόσωπα στη φωτογραφία ανάλογα με το φως στο περιβάλλοντα χώρο για να ακόμη καλύτερες λήψεις.

Για λήψεις selfies το Honor 10 ενσωματώνει 24megapixel κάμερα με αισθητήρα Sony IMX578, όπως και η σειρά P20 series της Huawei. Ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, λιακάδα ή συννεφιά, η «έξυπνη» κάμερα θα συλλάβει τη βέλτιστη φωτογραφία σε όλες τις συνθήκες φωτός. Ταυτόχρονα, μπορεί να βελτιστοποιήσει το πορτρέτο λαμβάνοντας υπόψη το πρόσωπο, τα μαλλιά ή ακόμη και το φόντο, καθώς και να αναγνωρίσει συγκεκριμένα σημεία του προσώπου (μάτια, μύτη) και να ενισχύει ανάλογα την εικόνα. Η πρόσθια κάμερα υποστηρίζει αναγνώριση προσώπου καθώς και δημιουργία AR stickers.

Τέλος, αναφορικά με τις imagine δυνατότητες της κινέζικης ναυαρχίδας το «έξυπνο» album κατηγοριοποιεί αυτόματα τις φωτογραφίες σε διαφορετικούς φακέλους διευκολύνοντας την αναζήτηση του χρήστη.



Επιμέρους λειτουργίες

Στον τομέα της συνδεσιμότητας το Honor 10 είναι εξοπλισμένο με dual band Wi-Fi 802.11ac, 4G VoLTE, Bluetooth 4.2, NFC, USB-C port, GPS αλλά όχι θύρα ακουστικών 3.5mm. Αξίζει να αναφερθεί ωστόσο ότι έρχεται με AK4376A Hi-Fi chip που προσφέρει έξοδο για ενισχυμένο 7.1 multi-channel ήχο.

Τιμή από 335 ευρώ και διαθεσιμότητα

Οι προ-παραγγελίες για το Honor 10 έχουν αρχίσει, ενώ η διάθεσή του θα ξεκινήσει από την αγορά της Κίνας στις 27 Απριλίου. Η έκδοση 6 GB/64 GB κοστίζει 2,599 Yuan, δηλαδή περίπου 335 ευρώ, ενώ η έκδοση 6GB/128GB είναι στα 2,999 Yuan, δηλαδή περίπου 386 ευρώ. Καθόλου άσχημα γι αυτά που προσφέρει.

Περιμένουμε σύντομα να το δούμε και στην Ευρώπη.






Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !