Online Screen Recorder

Μεγάλο πρόβλημα στη μπαταρία των Galaxy S8 και S8+ μετά την αναβάθμιση σε Android Oreo

0
Μπορεί η αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo να έφερε νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στα Galaxy S8 και S8+ αλλά φαίνεται πως δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα με τη μπαταρία των συγκεκριμένων συσκευών. Πολλοί είναι οι χρήστες που παραπονιούνται για την αυτονομία των smartphone τους η οποία έγινε χειρότερη από ότι ήταν πριν την αναβάθμιση, ειδικά όταν ενεργοποιούν το “airplane mode”.

Πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο μιας και μετά την ενεργοποίηση του “airplane mode” δε μπορεί να γίνει κάποια κλήση και να γίνει ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, ενώ λειτουργίες όπως wifi και σύνδεση στο διαδίκτυο με χρήση δεδομένων είναι και αυτές αδύνατον να χρησιμοποιηθούν. Οι αναφορές κάνουν λόγω για τη μείωση του ποσοστού της μπαταρίας κατά 20% την ώρα που με την αντίστοιχη λειτουργία ενεργοποιημένη σε Android Nougat, η μπαταρία μειωνόταν κατά 1%-2%.

Οι συσκευές που έχουν επηρεαστεί περισσότερο είναι αυτές που προορίζονται για τις Ευρωπαϊκές αγορές με τη Samsung να έχει ήδη ενημερωθεί για το συγκεκριμένο πρόβλημα, χωρίς να υπάρχει κάποια απάντηση ή λύση για τους κατόχους των Galaxy S8 και S8+. Πολλοί χρήστες έχουν προχωρήσει σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το menu των ρυθμίσεων αλλά και καθαρισμός της cache memory χωρίς όμως να έχουν δει κάποια βελτίωση.

Μια προσωρινή λύση είναι η αλλαγή σε 2G/3G δίκτυο μέσα από το μενού των συνδέσεων στις ρυθμίσεις, πριν την ενεργοποίηση του “aiplane mode”, ενώ οι χρήστες μπορούν να ενεγοποιήσουν και το “Do Not Disturb” mode για να μην ενοχλούνται από κλήσεις και ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας εξοικονομώντας μπαταρία, κάτι το οποίο προς το παρόν δεν είναι εφικτό με την ενεργοποίηση του “airplane mode”.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !