Online Screen Recorder

Galaxy S10 και S10+: Δεν αναμένεται κάτι το εντυπωσιακό για τη δέκατη επέτειο της σειράς

0
Βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο για να γνωρίζουμε το παραμικρό για τα Galaxy S10 και S10+ αλλά οι πρώτες πληροφορίες από προμηθευτές σχετικά με την επετειακή έκδοση των δέκα ετών της σειράς κάνουν λόγο για την έκδοση των συσκευών χωρίς εορταστικό χαρακτήρα και χωρίς να αναμένεται κάτι το εντυπωσιακό από τη Samsung, σε σύγκριση με τα όσα έκανε η Apple με το iPhone X.

Οι πρώτες εκτιμήσεις και φήμες που υπάρχουν για τις επόμενες ναυαρχίδες της Samsung, οι οποίες προέρχονται από τους προμηθευτές της Samsung, αναφέρουν πως τα επόμενα Galaxy S θα κυκλοφορήσουν σαν κανονικές συσκευές χωρίς κάποιον “εορτασμό” για την επέτειο των δέκα συσκευών της σειράς της σειράς.

Ο επετειακός χαρακτήρας που θα μπορούσε να δοθεί θα είχε να κάνει με κάποια αλλαγή στην εμφάνιση, όπως έκανε η Apple με το iPhone X που το έκανε διαφορετικό από κάθε άλλο iPhone ως τώρα ενσωματώνοντας παράλληλα τεχνολογίες όπως το Face ID και χαρακτηριστικά όπως το notch που αποτελεί “love to hate” σημείο αναφοράς του iPhone X, παρά το γεγονός πως το notch εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Essential Phone.

Το σημαντικό στην κυκλοφορία μιας συσκευής είναι το τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα ενσωματώνει, κάτι το οποίο η Samsung δεν αμέλησε. Η ενδεχόμενη ενσωμάτωση του Exynos 9 Series 9820 στα Galaxy S10 και S10+ θα ήταν κάτι το ουσιαστικό για την πλειοψηφία των καταναλωτών, ενώ χαρακτηριστικά όπως οθόνη με notch που εμφανίστηκε σε πατέντα της Samsung ενδεχομένως να δημιουργούσαν προβληματισμό.

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δε θα δούμε το επόμενο Galaxy με την ονομασία Galaxy X, ακολουθώντας την Apple στην ονομασία της συσκευής, ενώ στη λίστα με τις ναυαρχίδες της Samsung θα μπορούσε να προστεθεί το αναδιπλούμενο smartphone που ενδεχομένως να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2019 και να “κλέψει” μέρος της δόξας των Galaxy S και Note που αποτελούν κάθε χρόνο τη “σημαία” της εταιρείας.

Από αυτά που αναμένεται να δούμε στα Galaxy S10 και S10+ είναι η Infinity Display, με την οθόνη να αναμένεται να είναι λίγο μεγαλύτερες και να φτάνουν στις 5.8 και 6.3 ίντσες αντίστοιχα. Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε αισθητήρα για 3D αναγνώριση προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής η οποία, πάλι σύμφωνα με τις φήμες, θα μπορεί να ξεκλειδώνει μέσω του ψηφιακού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος θα είναι ενσωματωμένος στην οθόνη της συσκευής.




Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !