Online Screen Recorder

EA: "Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα από το Star Wars Battlefront II"

0
Ο Patrick Söderlund πρώην υπεύθυνος της Electronic Arts και νυν chief design officer της εταιρείας, μίλησε για το μεγάλο μάθημα που τους έδωσε η υπόθεση του Star Wars Battlefront II.

Μιλώντας στο The Verge ανέφερε μεταξύ άλλων: “Θα σας έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι όσα έγιναν με το Battlefront και όσα έγιναν με τα loot boxes και αυτά δεν επηρέασαν την EA σαν εταιρεία και εμάς στην διοίκηση. Μπορούμε να το αποφύγουμε και να κάνουμε πως δεν συνέβη ή μπορούμε να αντιδράσουμε υπεύθυνα και να αντιληφθούμε ότι κάναμε μερικά λάθη, αλλά και να προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε για αυτά κα να τα διορθώσουμε”.

Η EA αφαίρεσε άμεσα τις μικροσυναλλαγές από το παιχνίδι την ημέρα της κυκλοφορίας του, ενώ προ ολίγων ημερών ανακοινώθηκε πως επιστρέφουν με διαφορετική μορφή. Για αυτή τους την απόφαση δήλωσε: “Έπρεπε να λάβουμε δράση άμεσα και να τις απενεργοποιήσουμε, ενώ από τότε δουλέψαμε και επανασχεδιάσαμε το σύστημα προόδου. Ο κόσμος φαίνεται να εκτιμά όσα κάναμε, οι παίκτες επιστρέφουν και βλέπουμε δυνατότερα νούμερα. Φαίνεται να σκέφτονται πως στο μεγαλύτερο κομμάτι, πράξαμε σωστά. Δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα μελλοντικά μας προϊόντα”.

Στα πλάνα τους βρίσκεται ήδη η ανάπτυξη ενός νέου Battlefield αλλά και του Anthem και σύμφωνα με τον ίδιο υπήρξαν σαφέστατα πιο προσεκτικοί: “Κάναμε σημαντικά βήματα σαν εταιρεία για να κρίνουμε και να καταλάβουμε τους μηχανισμούς γύρω από την νομισματοποίηση, τα loot boxes και άλλα πράγματα στα games μας πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά. Για τα games που έρχονται, για το Battlefield ή και το Anthem, δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε παρόμοια λάθη. Και δεν θα κάνουμε”.


πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !