Online Screen Recorder

Canon IVY Mini Photo Printer: Ο μικρότερος εκτυπωτής τσέπης φτιάχνει stories

0
H Canon ανακοίνωσε τον ελαφρύτερο και μικρότερο εκτυπωτή τσέπης της αγοράς, Canon IVY Mini Photo Printer. Ο επαναφορτιζόμενος εκτυπωτής βασίζεται στην τεχνολογία ZINK Zero-Ink με δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών χωρίς μελάνι, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία θέλει να φέρει τα stories των χρηστών στην παλάμη του χεριού τους.

Ο μικροσκοπικός εκτυπωτής έχει διαστάσεις 11.9×8.1×1.8 cm και ζυγίζει μόλις 160 gr. Ο κάτοχός του μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφίες διαστάσεων 2×3 από το smartphone ή το tablet του όπου κι αν βρίσκεται στα ειδικά φωτογραφικά χαρτιά με εμποτισμένο μελάνι. Ο φορητός εκτυπωτής της Canon συνδέεται μέσω τεχνολογίας Bluetooth 4.0 και συνοδεύεται από την εφαρμογή Canon Mini Print.

H Canon παρακινεί τη νέα γενιά δημιουργών των social media να πουν και να μοιράσουν τις ιστορίες τους στην πραγματική ζωή (Live Ιn Real Life – #LiveIRL) μέσω των εκτυπώσεων και των δυνατοτήτων που προσφέρει ο νέος εκτυπωτής IVY Mini Photo Printer.






Ο χρήστης μέσω της εφαρμογής μπορεί να εφαρμόζει στις εικόνες φίλτρα, αυτοκόλλητα, κάδρα και αστείες παραμορφώσεις προσώπου (AR). Μπορεί αν θέλει αν γράψει σημειώσεις, ονόματα και hashtags ή να ζωγραφίσει καρδούλες ή ότι άλλο σκεφτεί επάνω στις φωτογραφίες του και στη συνεχεία να εκτυπώσει τα “photo stories” που μόλις δημιούργησε για πάντα στο χαρτί.

Ο Canon IVY Mini Photo Printer είναι διαθέσιμος σε ροζ, πράσινο και γκρι χρώμα έναντι του ποσού των 130 δολαρίων. Η συσκευασία αγοράς περιλαμβάνει τα 10 πρώτα χαρτιά τύπου ZINK για να ξεκινήσετε τα stories σας.

Για ανεφοδιασμό διατίθενται πακέτα 25 τεμαχίων στα 9,99 δολάρια και 50 τεμαχίων στα 24,99 δολάρια. Η εφαρμογή Canon Mini Print App είναι διαθέσιμη σε iOS και Android συσκευές.









Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !