Online Screen Recorder

Πρώτες εικόνες από το ταμπλό της νέας BMW Z4

0
Οι πλέον πρόσφατες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες από το εσωτερικό της νέας BMW Z4, δίνουν το στίγμα του μοντέλου που αναμένεται να μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων του μοντέλου, είναι ένα μόνο από τα καινοτόμα στοιχεία που εισάγει η Z4.

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Στο Nurburgring βρέθηκε το νέο μοντέλο, καθώς οι δοκιμές εξέλιξή του συνεχίζονται και εκεί δόθηκε η ευκαιρία στον «κατασκοπικό φακό» να αιχμαλωτίσει τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της BMW Z4. Εκτός από το ψηφιακό πίνακα οργάνων που είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για το μοντέλο αλλά και την εταιρεία συνολικά, το ταμπλό και η διάταξη των διακοπτών, δίνουν το στίγμα μιας ιδιαίτερα κομψής σχεδίασης.




Αν και ο κινητήρας δεν λειτουργούσε τη στιγμή που ο φωτογράφος πλησίασε και έτσι δεν έχουμε εικόνα από τις ενδείξεις και τις προβολές που εμφανίζονται εκεί, οι επίσημες εικόνες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η BMW έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ. Αυτό που μένει να δούμε όταν έχουμε και όλη την πληροφόρηση σχετικά με το μοντέλο, είναι αν θα αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού ο ψηφιακός πίνακας των οργάνων ή θα αφορά μόνο τις πιο πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού.







πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !