Online Screen Recorder

Η Blackmagic Design ανακοινώνει τη φωτογραφική μηχανή Pocket Cinema 4K των 1295 δολαρίων

0
Η εμπορική καριέρα της Blackmagic Pocket Cinema Camera ξεκίνησε το 2013, γρήγορα αναδείχθηκε σε ένα πολύ επιτυχημένο εμπορικό προϊόν με άκρως υψηλή κατασκευαστική ποιότητα και με την προσθήκη επαγγελματικών δυνατοτήτων και όλα αυτά σε ένα συμπαγή, pocket σχεδιασμό. Πέντε χρόνια αργότερα και έχοντας δεχθεί πολλά αιτήματα από χρήστες, η εταιρεία δεν είχε άλλη εναλλακτική από το να προβεί τελικά στην ανακοίνωση του διαδόχους της, έτσι έδειξε την νέα Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K.

Εδώ πλέον έχουμε έναν πλήρως επανασχεδιασμό της συσκευής και παρόλο που το σύγχρονο μοντέλο δεν χωράει σε τσέπη, εξακολουθεί να έχει ένα σχετικά συμπαγές μέγεθος που υπόσχεται πολλά. Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη αναβάθμιση είναι η προσθήκη του νέου αισθητήρα 4/3 HDR που προσφέρει native ανάλυση DCI 4K 4096 x 2160 pixels. Η κάμερα υποστηρίζει 13 stops δυναμικού εύρους και ISO έως και 25600. Υπάρχει βέβαια και η υποστήριξη σε φακούς Micro Four Thirds, η Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K τραβάει σε 10-bit ProRes και 12-bit RAW ενώ παρέχει υποστήριξη και στο 3D LUTS.






Επιπλέον, επιτρέπει στους κατόχους της να κάνουν λήψη περιεχομένου 4K στα 60fps ή 1080p στα 120fps. Ενσωματωμένα βρίσκονται τέσσερα μικρόφωνα και μάλιστα υπάρχει μία mini XLR είσοδο με 48V ισχύος. Δεν λείπουν επίσης μια κανονική υποδοχή HMDI HDR, headphone jack, microphone jack και θύρα USB Type-C.

Έχει ακόμη μια οθόνη αφής 5 ιντσών, λειτουργικό σύστημα Blackmagic και δυνατότητα δυνατότητα λειτουργίας της κάμερας εξ αποστάσεως μέσω Bluetooth. Όσον για το σώμα της, αποτελείται από πολύανθρακικό υλικό και ανθρακονήματα.

Το καλύτερο σας το κρατάγαμε για το τέλος……. η τιμή της κάμερας ανέρχεται στα 1295 δολάρια μαζί με την εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο της εταιρείας, DaVinci Resolve Studio. Μέχρι τέλη του έτους θα πωλείται κανονικά.




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !