Online Screen Recorder

Νέα οθόνη AGON από την AOC

0
Με τεχνολογία FreeSync 2 και VESA DisplayHDR 400.

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στην premium gaming σειρά οθονών AGON.

Πρόκειται για το μοντέλο AOC AGON AG322QC4 που προσφέρει ένα VA panel 31,5 ιντσών και 3-πλευρών χωρίς πλαίσιο και συμβατό με VESA DisplayHDR 400, μια εξαιρετικά ευκρινή ανάλυση Quad HD (2560x1440 px) με αναλογία 16:9, λόγο αντίθεσης 2000:1 και καμπυλότητα 1800R. Η AG322QC4 διαθέτει refresh rate 144 Hz, χρόνο απόκρισης 4 ms GtG και υποστηρίζει Radeon FreeSync 2.

Οι προεπιλογές του Game Mode της AOC προσφέρουν προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για διαφορετικά είδη παιχνιδιού, όπως το FPS, το Racing ή RTS, για ταχύτερη απόκριση και πιο καθαρά γραφικά. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε και τις δικές σας προεπιλογές. Με το ασύρματο OSD τηλεχειριστήριο (QuickSwitch) που περιλαμβάνεται, μπορείτε να αλλάξετε εύκολα αυτές τις ρυθμίσεις. Επιπλέον, η λειτουργία Shadow Control της AOC σας επιτρέπει να επιλέγετε επίπεδα σκίασης στο OSD, φωτίζοντας τις σκοτεινές περιοχές, ή σκουραίνοντας τις φωτεινές/ξεβαμμένες περιοχές, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε κάθε περίπτωση.

Η AOC Ergo Base επιτρέπει μεγάλο εύρος προσαρμογής ύψους, κλίσης και περιστροφής για τη βέλτιστη εργονομική τοποθέτηση. Μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά σας χρησιμοποιώντας τις εισόδους ήχου και μικροφώνου και όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, μπορούν να τα κρεμάσετε στην ανασυρόμενη βάση ακουστικών της AG322QC4.

Η λειτουργικότητα ενισχύεται επιπλέον από τις 2 θύρες USB 3.0, την ενσωματωμένη λύση διαχείρισης καλωδίων και τη λαβή μεταφοράς της οθόνης. Με το LED φωτισμό στο κάτω μέρος του πλαισίου και στο πίσω μέρος της οθόνης, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κόκκινα, πράσινα ή μπλε φώτα τριών επιπέδων έντασης για αυξημένη προσαρμογή.
.
Η οθόνη AOC AGON AG322QC4 αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο 2018 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €599.



πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !