Online Screen Recorder

UBER και NASA φέρνουν ιπτάμενα οχήματα το 2020 στο L.A.

0
Η Uber συμφώνησε με τη NASA για την ανάπτυξη νέων concepts μη επανδρωμένης διαχείρισης κυκλοφορίας και μη επανδρωμένων συστημάτων αεροσκαφών τα οποία αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο άνοιγμα μιας νέας αγοράς αστικής μετακίνησης από αέρος.

Η συμμετοχή της Uber στο έργο UTM της NASA θα βοηθήσει στον στόχο της εταιρείας να ξεκινήσει επίδειξη πτήσεων της uberAIR σε επιλεγμένες πόλεις των ΗΠΑ μέχρι το 2020.





Βάσει της συμφωνίας, η Uber θα συμμετάσχει σε μια ομάδα συνεργατών από τη βιομηχανία που συνεργάζονται με τη NASA για την ανάπτυξη νέων ιδεών και τεχνολογιών UTM που θα επιτρέψουν την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία μικρών UAS σε χαμηλά ύψη από το έδαφος.

Οι δραστηριότητες πτήσης του UTM, η ανάπτυξη λογισμικού και οι συναφείς επιθεωρήσεις αερομεταφορών και τεχνολογίας λαμβάνουν χώρα στα σημαντικά επίπεδα “τεχνολογικής ικανότητας” (TCL). Η Uber θα επικεντρώσει τις προσπάθειες συνεργασίας της ειδικά στο TCL-4, το οποίο αναπτύσσει απαιτήσεις και τεχνολογικές επιδείξεις για τις αστικές αεροπορικές πτήσεις/λειτουργίας.



Πηγή













Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !