Online Screen Recorder

Meizu M6s: Με οθόνη 5,7 ιντσών και μπαταρία 2.930mAh στην ΤΕΝΑΑ

0
Πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ έλαβε το Meizu M6s, όπου εμφανίστηκε στο site της αρχής πιστοποίησης της Κίνας με οθόνη 5, 7 ιντσών και μπαταρία χωρητικότητας 2.930mAh.

Παρόλο που συνήθως τα smartphones που εμφανίζονται στο ΤΕΝΑΑ αναφέρουν περισσότερα χαρακτηριστικά τους, δυστυχώς από την καταχώρηση δεν προκύπτουν πολλές λεπτομέρειες για το Meizu M6s.

Έτσι, όπως προαναφέρθηκε, στην TENAA εμφανίστηκε το μοντέλο με ονομασία Meizu M712C -ένα όνομα που έχει αποδοθεί στο Meizu M6s- με οθόνη 5,7 ιντσών και μπαταρία χωρητικότητας 2.930mAh.






Η οθόνη πιθανότατα θα έρχεται με ανάλυση fullHD ή fullHD+ ανάλογα αν η αναλογία είναι 16:9 ή 18:9. Η μπαταρία πιθανότατα δεν θα είναι αποσπώμενη.

Επίσης στην καταχώρηση αναφέρεται ότι η συσκευή θα τρέχει Android και οι διαστάσεις της θα είναι 152 x 72.54 x 8.0mm, κάτι που υποδεικνύει ιδιαίτερα λεπτά περιθώρια, κάτι που επιβεβαιώνουν και προηγούμενες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει.

Από τις υπόλοιπες διαρροές, η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και θα έχει στρογγυλεμένες γωνίες. Θα μοιάζει αρκετά δηλαδή με το Xiaomi Redmi 5. Επιπλέον θα έρχεται με το MediaTek MT6793 SoC, θα διαθέτει RAM στα 3GB και αποθηκευτικό χώρο στα 32GB. Η συσκευή θα έρχεται με κάμερα στα 13MP και κάμερα selfie στα 5MP.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !