Online Screen Recorder

Η HTC θα κυκλοφορήσει λιγότερα smartphones το 2018

0
Η HTC είναι μια εταιρεία που μας έχει συνηθίσει σε αρκετές κυκλοφορίες smartphones τα τελευταία χρόνια. Ο κατασκευαστής ανακοινώνει συσκευές για όλα τα τιμολογιακά εύρη, από low-budget προτάσεις μέχρι high-end ναυαρχίδες. Βέβαια, η πορεία των κινητών του στην αγορά τώρα πια δεν συγκρίνεται με τις επιτυχίες του παρελθόντος.

Παρά το γεγονός πως τα HTC smartphones είναι πάντα ανταγωνιστικά στις κατηγορίες που κυκλοφορούν, η ζήτηση για εκείνα έχει πέσει. Αυτό φαίνεται πως θα οδηγήσει την εταιρεία σε κυκλοφορία λιγότερων μοντέλων την νέα χρονιά, ώστε να μπορέσει να συμβαδίσει με την… σκληρή πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές μέσα από την βιομηχανία, ο Ταϊβανέζος κατασκευαστής θα ανακοινώσει μόλις ένα high-end κινητό και κάποιες (ή μόνο κάποια) mid-range προτάσεις. Το πρώτο θα αποτελέσει τον διάδοχο του U11, με επικρατέστερη ονομασία την “U12”. Λέγεται πως θα ενσωματώνει οθόνη με ανάλυση QHD, επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 845 και διπλή κύρια κάμερα. Η περίοδος κυκλοφορίας του είναι προς το παρόν άγνωστη.

Αναφορικά με τις φθηνότερες συσκευές που θα δούμε από την HTC το 2018, η μια αναμένεται να είναι ένα mid-range smartphone παρόμοιο του U11+, αλλά με ασθενέστερα χαρακτηριστικά που να δικαιολογούν την τιμή του. Μάλιστα, το κινητό ενδέχεται να παρουσιαστεί στην CES που θα διεξαχθεί σε μερικές ημέρες. Αν υπάρξει κάποιο άλλο μοντέλο, εκείνο θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο έτος, μάλλον μετά την ανακοίνωση του top-tier εκπροσώπου. Εν ολίγοις, η νέα χρονιά θα επιφυλάσσει σίγουρα δύο HTC smartphones, ενώ ίσως προστεθεί κάποιο ακόμα μετά τα προαναφερθέντα.

Κάποτε η HTC ήταν σαφώς πιο… δραστήρια στην κυκλοφορία νέων μοντέλων, αλλά οι συνθήκες πλέον την αναγκάζουν να συρρικνώσει την γκάμα προτάσεων της. Ελπίζουμε τα νέα κινητά του κατασκευαστή να αποδειχτούν αξιόλογα και να κινήσουν την περιέργεια των καταναλωτών.




Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !