Online Screen Recorder

Samsung Galaxy S8 & S8+: Διαθέσιμα στο online store της Microsoft

0
Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι οι ναυαρχίδες της Samsung, οι οποίες ανακοινώθηκαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά και πλέον διατίθενται προς αγορά και από το online κατάστημα της Microsoft στις ΗΠΑ.

Από τότε που ξεκίνησε η κυκλοφορία των Samsung Galaxy S8 και S8+, η Microsoft τα είχε διαθέσιμα στα φυσικά της καταστήματα, αλλά όχι στο Microsoft Store Online.

Η Microsoft προσφέρει είτε unlocked εκδόσεις είτε για συγκεκριμένους παρόχους (AT&T και Verizon). Η unlocked έκδοση του Samsung Galaxy S8 κοστίζει 724.99 δολάρια, η έκδοση για την Verizon 720 δολάρια και η έκδοση για την AT&T έχει τιμή 749.99 δολάρια. Οι τιμές για το Samsung Galaxy S8+ είναι 824.99 δολάρια (unlocked), 840 δολάρια (Verizon) και 849.99 δολάρια (AT&T).

Με αφορμή την Black Friday, το Microsoft store θα ρίξει την τιμή στα unlocked S8 και S8+ κατά 150 δολάρια. Δεν είναι σαφές αν αυτές οι εκδόσεις των ναυαρχίδων είναι Microsoft Edition ή όχι (με προ-εγκατεστημένη Cortana και Outlook, ενώ στις κανονικές εκδόσεις βρίσκουμε μόνο OneDrive, Skype και Office).



Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !