Online Screen Recorder

Samsung Exynos 9810: Ο επεξεργαστής του Galaxy S9

0
H Samsung κέρδισε 36 βραβεία για τα προϊόντα της στα CES 2018 Innovation Awards, για τα οποία έχει επίσημη ανακοίνωση στην σελίδα τη και μεταξύ αυτών είναι ο νέος Exynos 9810, ο οποίος ουσιαστικά γίνεται επίσημος με αυτόν τον τρόπο.

Δυστυχώς οι πληροφορίες που δίνονται για τον Exynos 9810 είναι λίγες, αλλά πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό chipset, μιας και θα είναι ο επεξεργαστής του Samsung Galaxy S9 (φυσικά θα υπάρξει και η έκδοση με τον Snapdragon 845 της Qualcomm).





Ο νέος επεξεργαστής είναι κατασκευασμένος με 3rd generation custom Samsung cores, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα M3 cores, αλλά και για την προηγούμενη γενιά οι πληροφορίες ήταν εξαιρετικά περιορισμένες.

Επιπλέον, και η GPU έχει αναβαθμιστεί, αλλά αυτό είναι το μόνο που μας αφήνει η Samsung να γνωρίζουμε. Λογικά θα δούμε Mali-G72 cores, μιας και στο προηγούμενης γενιάς Exynos chipset είδαμε G71. Ο επεξεργαστής είναι κατασκευασμένος με τη διαδικασία 2nd gen. 10nm, άρα δεν θα δούμε ακόμη 7nm.




Ο Exynos 9810 θα χρησιμοποιεί το νέο 1.2Gbps modem (Cat. 18 6CA) της Samsung. Είναι το πρώτο modem στην αγορά που συνδυάζει 6 carriers.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !