Online Screen Recorder

Samsung: Ετοιμάζει all-screen compact smartphone κάτω των 5″;

0
Η τάση είναι οι μεγάλες οθόνες, οι ίντσες των οποίων αυξάνονται όσο περνά ο καιρός, αλλά το θετικό είναι ότι τα bezels έχουν γίνει εξαιρετικά μικρά χάρη στο all-screen design που ακολουθούν οι κατασκευαστές.

Από τους πρώτους της αγοράς που έφεραν το all-screen design ήταν η Samsung με τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ το κάθε ένα με οθόνη 5.8 και 6.2 ιντσών αντίστοιχα.




Ice-Universe


Ωστόσο, από την άλλη πλευρά υπάρχουν και εκείνοι που μπορεί να θέλουν τόσο μεγάλες συσκευές και οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να εργάζεται πάνω στην δημιουργία ενός full-screen compact smartphone, το οποίο θα έχει Infinity Display κάτω από 5 ίντσες.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον (αρκετά αξιόπιστο) Ice Universe, ο οποίος δεν αναφέρει για το ποια συσκευή πρόκειται, αλλά αποκλείει να πρόκειται για τα Galaxy A5 (2018) και Galaxy A7 (2018), καθώς θα ενσωματώνουν οθόνες 5.5 και 5.7 ιντσών Infinity Display.

Υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν ότι ίσως να πρόκειται για το Samsung Galaxy S9 mini. Εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, αλλά πως σας φαίνεται η ιδέα;



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !