Online Screen Recorder

OnePlus 5T: Ο CEO λέει ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι με την τιμή του

0
Η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5T πλησιάζει στις 16 Νοεμβρίου και καθημερινά σχεδόν συμπληρώνεται ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ των πληροφοριών. Αυτή τη φορά το tweet του CEO Pete Lau, σχετίζεται με την τιμή.

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, έγραψε σε tweet του ότι οι τιμές για τα κομμάτια των smartphones αυξάνονται, αλλά και τα κινητά γίνονται καλύτερα και οι χρήστες της OnePlus θα εκτιμήσουν αυτό που έρχεται. Το tweet αυτό έκανε retweet ο συνιδρυτής της εταιρείας Carl Pei.




Cost of smartphone components is rising, but phones are also getting better. OnePlus users will appreciate what's coming.


Έχουν ακουστεί πληροφορίες ότι η τιμή του OnePlus 5T ίσως να είναι ίδια με του OnePlus 5, που σημαίνει 500 ευρώ για την έκδοση με χωρητικότητα 64GB και 560 ευρώ για τα 128GB.

Ωστόσο, όταν γίνεται αναφορά στο κόστος των κομματιών, μάλλον δεν είναι καλή ένδειξη ότι η τιμή στην ανανεωμένη έκδοση θα παραμείνει ίδια.

Σε παλαιότερη ανάρτηση o CEO της OnePlus είχε ερωτηθεί αν τα 600 δολάρια θα φτάνουν για το νέο OnePlus smartphone και η απάντηση ήταν ότι είναι “Αρκετά”.

Οι τιμές των One Plus ανά τα χρόνια:

OnePlus One τιμή 270 ευρώ (αυξήθηκε στα 300 ευρώ)
OnePlus 2 τιμή 340 ευρώ
OnePlus 3 τιμή 400 ευρώ
OnePlus 3T τιμή 440 ευρώ
OnePlus 5 τιμή 500 ευρώ

Το OnePlus 5T αναμένεται με all-screen design και κατά πολλούς θα μοιάζει με το OPPO R11s. H οθόνη θα είναι 6.01 ιντσών ανάλυσης 2160×1080 pixels και 18:9 aspect ratio. To GFXBench έχει δείξει επεξεργαστή Snapdragon 835, πιθανόν να δούμε δυο εκδόσεις με 6GB RAM / 64GB χωρητικότητα και 8GB RAM / 128GB χωρητικότητα. Η εμπρόσθια κάμερα αναμένεται στα 20 Megapixel και στην πλάτη βρίσκουμε διπλή κάμερα 20 Megapixel και 16 Megapixel.






Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !