Online Screen Recorder

Παρουσιάστηκε το Nokia 2 με μπαταρία 4.100mAh και στα 99 ευρώ

0
Η HMD Global προχώρησε στην παρουσίαση του νέου της entry-level Nokia 2 το οποίο εξοπλίζεται με μπαταρία χωρητικότητας 4.100mAh που προσφέρει αυτάρκεια δύο ημερών με μία μόνο φόρτιση.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 212 συνοδευόμενος από 1GB μνήμης RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 8GB αλλά με δυνατότητα επέκτασης έως και κατά 128GB μέσω προσθήκης κάρτας μνήμης microSD.

Η οθόνη του Nokia 2 είναι διαγωνίου 5 ιντσών, τεχνολογίας LCD και ανάλυσης 1280×720 pixels, διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel και εμπρόσθια ανάλυσης 5 Megapixel.

Ο Chief Product Officer της HMD Global, Juho Sarvikas, δήλωσε ότι «κάθε κομμάτι του Nokia 2 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την όσο δυνατό χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από την έτσι κι’ αλλιώς μεγάλη μπαταρία της συσκευής».



Τ
ο Nokia 2 «τρέχει» το λειτουργικό σύστημα Android Nougat με ενσωματωμένο τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, ενώ σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία μελλοντικά θα υπάρξει αναβάθμιση του λειτουργικού στην έκδοση Oreo.





Η νέα Nokia συσκευή θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως από τα μέσα Νοεμβρίου και έπειτα, σε τρεις χρωματικές εκδόσεις (pewter/black, pewter/white και copper/black) και με την τιμή του να ανέρχεται στα 99 ευρώ.









πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !