Online Screen Recorder

Nokia 2: Κυκλοφορεί Ελλάδα στα μέσα Νοεμβρίου με τιμή 119 ευρώ

0
Το Nokia 2 ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες και σήμερα μαθαίνουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά και την επίσημη τιμή λιανική. Στα πρώτα χρώματα θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου ενώ σταδιακά μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου θα διατεθεί στους υπόλοιπους χρωματισμούς.

Το Nokia 2 θα είναι διαθέσιμο σε Pewter/Black από τις 17 Νοεμβρίου, σε Pewter/White στο τέλος Δεκεμβρίου και σε Copper/Black στα μέσα Ιανουαρίου, με λιανική τιμή 119 ευρώ. Περίεργο δεν είναι έτσι που αποφάσισε να διαθέσει τα χρώματα; Δηλαδή που μέσα σε δυο μήνες θα ειναι και τα 3 χρώματα στην αγορά!?

Το Nokia 2 έρχεται με οθίνη 5 ιντσών LCD LTPS με ανάλυση HD, επεξεργαστή Snapdragon 212, μνήμη RAM 1GB(!), ενσωματωμένη μνήμη 8GB(!), υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 8 Megapixel με LED flash (πάλι καλά!) και μπαταρία 4100 mAh.

Σχετικά με την HMD Global
Με έδρα το Έσποο, Φινλανδία, η HMD Global Oy είναι η εταιρεία που αντιπροσωπεύει τα Nokia κινητά τηλέφωνα και tablets. Η HMD σχεδιάζει και εμπορεύεται μια σειρά smartphones και κινητών τηλεφώνων που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών και κόστους. Με δέσμευση για καινοτομία και ποιότητα, η HMD Global Oy είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της μάρκας Nokia για τα τηλέφωνα και tablets.


πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !