Online Screen Recorder

iPhone X: Απογοητευμένοι καταναλωτές το επιστρέφουν πίσω FacebookTwitterG

0
Το iPhone X είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα smartphones της χρονιάς, αφού αποτελεί το πρώτο κινητό της Apple με διαφορετικό design έπειτα από τρία χρόνια. Με νέα OLED οθόνη 5.8 ιντσών, bezel-less σχεδιασμό χωρίς κεντρικό πλήκτρο το X έχει προκαλέσει θύελλα σχολίων και αντιδράσεων τα πρώτα εικοσιτετράωρα κυκλοφορίας του.

Ενώ λοιπόν εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές ανυπομονούν να αποκτήσουν το iPhone X , άλλοι που ήδη το αγόρασαν δηλώνουν απογοητευμένοι, με αποτέλεσμα να το επιστρέψουν.

Σύμφωνα με το PhoneArena, ένας κύριος στην Νότια Φλόριντα των Η.Π.Α. είχε προ-παραγγείλει το iPhone X από τις 27 Οκτωβρίου. Στην κατοχή του είχε το Samsung Galaxy Note 8 και ήθελε να συγκρίνει τις δύο συσκευές, επιλέγοντας εν τέλει ποια θα χρησιμοποιεί ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του.


Ο ίδιος παρέλαβε το X στις 3 Νοεμβρίου και δηλώνει απογοητευμένος, καθώς το επετειακό iPhone δεν ήταν τόσο χρήσιμο ως επαγγελματικό εργαλείο όσο το Note 8. Ο άντρας αποφάσισε να επιστρέψει τον φετινό εκπρόσωπο της Apple, προτιμώντας (τουλάχιστον) για φέτος την Samsung και το νέο Galaxy Note.

Εκτός του προαναφερθέντα κύριου, ένας γνωστός σχολιαστής στο PhoneArena με το ψευδώνυμο “apple-rulz”, ο οποίος κατά καιρούς έχει υπερασπιστεί ανοιχτά την Apple για διάφορα προϊόντα της, απέκτησε το iPhone X στις 3 Νοεμβρίου, αλλά το επέστρεψε δυο ημέρες αργότερα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μάυρη εγκοπή στο πάνω μέρος της OLED οθόνης του X ήταν υπερβολικά ενοχλητική, ενώ και η οθόνη με την σειρά της δεν ήταν τόσο καλύτερη από το LCD panel του iPhone 6S Plus που είχε ήδη στην κατοχή του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην κατάργηση της δυνατότητας ένδειξης του ποσοστού μπαταρίας στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης (λόγω έλλειψης χώρου από την εγκοπή) και στα gestures που απαιτούνται για την χρήση του X χωρίς κεντρικό πλήκτρο που βρήκε επίσης ενοχλητικά.

Να σημειωθεί πως ο apple-rulez κατέληξε γράφοντας ότι όταν επέστρεψε το X, είχε προηγηθεί άλλη μια επιστροφή από απογοητευμένο πελάτη την ίδια ημέρα, στο ίδιο κατάστημα. Για τον σχολιαστή του PhoneArena, το μόνο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του νέου iPhone ήταν τα Animoji, κάτι που συνάδει με τις δηλώσεις του κύριου από την Νότια Φλόριντα για την αποτυχία του X να παίξει τον ρόλο του επαγγελματικού εργαλείου.

Μπορεί ακόμα να είναι εξαιρετικά νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, κυρίως λόγω του λιγοστού αποθέματος του επετειακού iPhone, αλλά οι επιστροφές από καταναλωτές μέσα στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, ειδικά ενός κινητού όπως το X που έχει διαφημιστεί όσο λίγα, ίσως να είναι μια ανησυχητική ένδειξη για την συνολική εμπειρία της συσκευής.



Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !