Online Screen Recorder

HTC Vive Focus: Το πρώτο standalone VR headset με “world-scale” tracking

0
H HTC ανακοίνωσε επίσημα το Vive Focus all-in-one VR headset, το οποίο φορά επεξεργαστή Snapdragon 835 και χρησιμοποιεί inside-out εντοπισμό θέσης. Είναι το πρώτο standalone six-degrees-of-freedom VR headset στην αγορά. (Αν και η HTC δεν έδωσε ημερομηνία κυκλοφορίας).

Το Vive Focus χρησιμοποιεί ένα σχετικά απλό three-degrees-of-freedom controller με παρόμοιο trackpad όπως στις μεγαλύτερες Vive συσκευές.

Η σχεδίαση του headset είναι ασυνήθιστη, παίρνοντας στοιχεία τόσο από το PlayStation VR όσο και από το Vive Deluxe Audio Strap της HTC και έρχεται σε μια φωτεινή απόχρωση του μπλε. Η HTC δεν έδωσε περισσότερες για τις άλλα κομμάτια, όπως η ανάλυση οθόνης.



HTC προς το παρόν ανέφερε ότι το HTC Vive Focus θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, αλλά χωρίς να δώσει ημερομηνία και τιμή. Όσοι περίμεναν να δουν το Vive-branded standalone Google Daydream headset, μάλλον θα απογοητευτούν, καθώς HTC και Google ακύρωσαν τα σχέδιά τους. Το Focus είναι πιθανό να μην κυκλοφορήσει ποτέ ΗΠΑ και Ευρώπη, όπου αναμενόταν να τρέχει Daydream VR της Google.

Ωστόσο, το Lenovo Daydream standalone υπάρχει ακόμη στα χαρτιά και σύμφωνα με τον Google VR VP Clay Bavor, σύντομα θα μάθουμε νέα.





Confirmed, no Daydream standalone from HTC, but we remain great partners. https://twitter.com/TechCrunch/status/930298092502507521 
Lots of @GoogleVR experiences available on @HTCVive: Blocks, @Tiltbrush, Google Earth VR, and Job Simulator, with more to come.




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !