Online Screen Recorder

Η HTC ανακοίνωσε τα νέα της U11 Plus και U11 Life

0
Η HTC προχώρησε στην ανακοίνωση των νέων της smartphones, της νέας ναυαρχίδας U11 Plus και του mid-range U11 Life, το οποίο αποτελεί και την πρώτη Android One συσκευή της εταιρείας.

Το HTC U11 Plus είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί, διαθέτει πολύ περιορισμένα περιθώρια οθόνης ενώ στην πλάτη του βρίσκεται ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος. Επιπρόσθετα, η νέα ναυαρχίδα της HTC ενσωματώνει και τη λειτουργία Edge Sense η οποία επιτρέπει την άσκηση πίεσης ώστε το smartphone να εκτελέσει μία συγκεκριμένη λειτουργία.



Η οθόνη του HTC U11 Plus είναι διαγωνίου 6 ιντσών και ανάλυσης QHD+ (2880 x 1440) ενώ υποστηρίζει HD10 και προστατεύεται από επίστρωση Gorilla Glass 5. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται το οκταπύρηνο και 64μπιτο SoC Snapdragon 835 της Qualcomm συνοδευόμενο από 4 ή 6GB μνήμης RAM και 64 ή 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ανάλογα με την περιοχή διάθεσης της συσκευής.




Σε επίπεδο φωτογραφικών ικανοτήτων διαθέτει κύρια κάμερα UltraPixel 3 με αισθητήρα 12,2 Megapixel και έκθεση f/1.7 ενώ η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8 Megapixel με έκθεση f/2.0. Η μπαταρία του, μη αφαιρούμενη, είναι χωρητικότητας 3.930mAh και υποστηρίζει την τεχνολογία ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0. Η συσκευή διαθέτει ακόμη ηχεία BoomSound, λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo και περιβάλλον χρήσης HTC Sense UI.




Το HTC U11 Life από την άλλη πλευρά είναι η mid-range εκδοχή της σειράς η οποία επίσης ενσωματώνει τη λειτουργία Edge Sense. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και διαθέτει μία σειρά από capacitive πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης. Στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκεται και ο σαρωτής του δακτυλικού αποτυπώματος.

Η οθόνη του είναι διαγωνίου 5,2 ιντσών και ανάλυσης Full HD, ενώ στη θέση του επεξεργαστή βρίσκεται το οκταπύρηνο και 64μπιτο SoC Qualcomm Snapdragon 630. Η μνήμη RAM είναι στα 3 ή 4GB ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 32 ή 64GB, αντίστοιχα. Η μη αφαιρούμενη μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα στα 2.600mAh.



Η κύρια κάμερα του HTC U11 Life είναι ανάλυσης 16 Megapixel, όπως και η εμπρόσθια, το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 8.0 Oreo (stock Android) για τις αγορές εκτός Ηνωμένων Πολιτειών. Ενδιαφέρον προκαλεί ότι η συσκευή διαθέτει προ-εγκατεστημένη την ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon, παράλληλα με τον Assistant της Google.

Τιμές και διαθεσιμότητες στις ευρωπαϊκές αγορές θα ανακοινώνονται κατά περίσταση. Προς το παρόν οι δύο συσκευές είναι διαθέσιμες σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Βρετανία.






πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !