Online Screen Recorder

Η Apple ετοιμάζει 3 smartphones με το design του iPhone X

0
Για το 2017 η Apple έχει κάνει διαθέσιμα προς αγορά όλα τα μοντέλα του iPhone και όπως είναι λογικό τα βλέμματα στρέφονται στο 2018. Οι φήμες έχουν ξεκινήσει ήδη με τον συνήθη ύποπτο Ming-Chi Kuo, να μας δίνει τις πρώτες πληροφορίες.

Ο αναλυτής της KGI Securities αναφέρει ότι του χρόνου η Apple θα ακολουθήσει το bezel-less design του iPhone X, ενώ στη θέση της θα παραμείνει και η εγκοπή στην επάνω πλευρά της οθόνης. Τα τρία iPhones του 2018 θα έχουν ίδιο σχεδιασμό, θα λείπει ο αισθητήρας αποτυπωμάτων και θα ενσωματωθεί TrueDepth camera system για την αναγνώριση προσώπου.

Ο Kuo επισημαίνει ότι τα δυο μοντέλα με οθόνη OLED θα ουσιαστικά θα έχουν τα ίδια top χαρακτηριστικά μέσα. Το μικρότερο θα έχει το μέγεθος του iPhone X, ενώ τα άλλα δυο θα είναι μεγαλύτερα. Το μοντέλο με οθόνη 6.5 ιντσών θα έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάλυση από το iPhone X, για να φτάσει έως και 500 ppi.

Γίνεται αναφορά για ένα iPhone με οθόνη 6.1 ιντσών με οθόνη LCD, το οποίο θα είναι το entry-level της Apple και θα έχει τιμή 649-749 δολάρια. Η οθόνη θα έχει χαμηλότερη ανάλυση και ppi. Λογικά θα έχει και κάποια χαρακτηριστικά διαφορετικά, έτσι ώστε να είναι πιο φθηνό.

Ο Kuo συνήθως αποδεικνύεται αρκετά σωστός σε ότι μεταδίδει, αλλά όπως πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.




Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !