Online Screen Recorder

GP Σιγκαπούρης – FP2 – Ταχύτερη η Red Bull με το 1-2

0
Ο Daniel Ricciardo ολοκλήρωσε την Παρασκευή ως ταχύτερος για το Grand Prix της Σιγκαπούρης, οδηγώντας το 1-2 για την Red Bull με τον συμπαίκτη του Max Verstappen.

Ο Ricciardo, ο οποίος ήταν ταχύτερος του Sebastian Vettel στην πρώτη περίοδο της Παρασκευής, έκανε χρόνο 1:40.852δ στον δεύτερο γύρο με τα ultrasoft ελαστικά για να τελειώσει 0.556δ πιο γρήγορος από τον Verstappen.

Ο ηγέτης του πρωταθλήματος Lewis Hamilton ήταν τρίτος, επτά δέκατα εκτός του ρυθμού, με τον αντίπαλο του για τον τίτλο Vettel να μην ολοκληρώνει μια αντιπροσωπευτική προσομοίωση γρήγορου γύρου στη Ferrari του.

Ο Ricciardo και ο Verstappen αντάλλαζαν τους ταχύτερους γύρους στις αρχές του 90λεπτου, όταν τα είχαν τα Supersoft, με τον Ricciardo να βγαίνει στην κορυφή.

Ο Hamilton και ο Vettel ήταν τρίτος και τέταρτος, 0,428δ και 1,027δ πίσω από το ρυθμό αντίστοιχα, αλλά έτρεχαν τα μαλακά ελαστικά της Pirelli.

Ο Valtteri Bottas ήταν ο πρώτος που άλλαξε σε ultrasoft, αλλά μπορούσε μόνο να φτάσει στη δεύτερη, 0.027δ πίσω από το ρυθμό, πριν ο συμπαίκτης του Hamilton πάει πιο γρήγορα. Ο Ricciardo έπειτα επέστρεψε στην πρώτη θέση με 1:41.228δ, 0.327δ γρηγορότερα από τον Hamilton, και στη συνέχεια βελτιώθηκε σχεδόν τέσσερα δέκατα στον επόμενο γύρο του. Ο Verstappen προσπάθησε να ανταποκριθεί προσπαθώντας με δεύτερο γύρο, αλλά είπε στην ομάδα στο ραδιόφωνο ότι τα λάστιχά του είχαν πέσει και ο ίδιος υποχώρησε.

Ο Vettel έθεσε τον ταχύτερο πρώτο τομέα, αλλά ο ίδιος υποχώρησε από τον γύρο, όταν μία Sauber είχε βρεθεί μπροστά του. Δοκίμασε ένα δεύτερο γύρο, αλλά έχασε το πίσω μέρος του μονοθεσίου του στην στροφή 10 και ακούμπησε την μπαριέρα ελαστικών, αποσπώντας μια διαφημιστική πινακίδα, κάτι που ενεργοποίησε προσωρινά το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας. Ο Vettel δεν επιχείρησε άλλο γύρο με λίγα καύσιμα, αλλά επικέντρωσε την προσοχή του σε μεγάλες διαδρομές και κατέληξε 11ος πιο γρήγορος με τον καλύτερο γύρο του στα μαλακά ελαστικά. Ο συμπαίκτης του στη Ferrari Kimi Raikkonen ήταν μόνο ο ένατος πιο γρήγορος μετά την προσπάθεια του στα ultrasoft, 1.983δ πίσω από το ρυθμό.

Ο Bottas ήταν ο τέταρτος πιο γρήγορος, μπροστά από τον Nico Hulkenberg της Renault, με τον Stoffel Vandoorne στη πιο γρήγορη McLaren στην έκτη θέση, 1.649δ από το ρυθμό. Ο συμπαίκτης του, Fernando Alonso, πήγαινε να βελτιώσει το χρόνο του, αλλά έπρεπε να υποχωρήσει όταν το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας ενεργοποιήθηκε για το περιστατικό του Vettel και κατέληξε έβδομος.

Η Force India του Sergio Perez ήταν ογδόη, μόλις πάνω από δύο δέκατα πιο γρήγορα από τον συμπαίκτη του Esteban Ocon στην 10η. Ο Carlos Sainz, ο οποίος δυσκολεύτηκε με υποστροφή στις μεγάλες διαδρομές του, ήταν ο κορυφαίος της Toro Rosso, σχεδόν τέσσερα δέκατα πιο γρήγορα από τον συμπαίκτη του Daniil Kvyat, στην 12η. Ο Romain Grosjean είχε μια απογοητευτική μέρα, η οποία περιελάμβανε αρκετά περάσματα εκτός πίστας, ένα τετακέ και ένα πρόβλημα τηλεμετρίας, και κατέληξε στη 18η, μισό δευτερόλεπτο και μία θέση πίσω από τον συμπαίκτη του στη Haas Kevin Magnussen.









πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !